''Öğrenme Nesnesi Proje Yarışması''

Tarih : 2011-10-27 / Kategori : Genel Haber

''Öğrenme Nesnesi Proje Yarışması''

         Projesiyle Türkiye birinci olan öğretmen, okuluna 80 öğrenci  bilgisayarı, bir dizüstü bilgisayar ve bir akıllı tahtayı kazandırdı.

              Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye geneli yaptığı proje yarışmasında Iğdır'dan katılan öğretmen birinci oldu.
Milli Eğitim Bakanlığının 2010 yılında MEB'e bağlı resmi okullardaki öğretmenlere yönelik Öğrenme Nesnesi Proje Yarışmasında (eğitim animasyonu yarışması) projesi kendi kategorisinde Türkiye birincisi olan öğretmen, ''Eğitim Ormanı'' adlı projesi ile okuluna 80 öğrenci bilgisayarı, bir dizüstü bilgisayar ve bir akıllı tahta kazandırdı.
Cumhuriyet İlköğretim Okulundan yarışmaya katılan Bilişim Teknolojileri dersi öğretmeni Soner Gülbetekin, okul öncesi öğrencilerine yönelik geliştirdiği eğitim  animasyonu projesini, aralarında Iğdır Valisi Amir Çiçek ve İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman'ın da bulunduğu katılımcılara izletti.
             Okul öncesi eğitimi kolaylaştıran bu animasyon sayesinde öğrencilerin, verilenleri daha çabuk öğrenmelerine katkı sağladığını belirten Gülbetekin, eski eğitim öğretim sistemi yerine daha modern ve bilgisayar ortamındaki bu sistemle öğrencilerin ders yaptığını ve başarı oranının bu sayede arttığını açıkladı.
              Gülbetekin'e başarısından dolayı Teşekkür belgesini veren Vali Çiçek, burada yaptığı konuşmasında Iğdır'ı Türkiye çapında temsil edip başarı kazandırdığı için Gülbetekin'e teşekkür etti. Bu tür başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten  Çiçek, öğretmenlerin bu tür başarılarla sadece kendilerine değil, öğrencilerine ve okullarına bir çok şey kazandırdığını belirtti.
              Konuşmaların ardından Vali Çiçek ve Müdür Kaman öğrencilere bilgisayarlarını dağıttı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası