Karakoyunlu İlçesinden Erciş'e 30 Bin TL Yardım

Tarih : 2011-10-28 / Kategori : Genel Haber

Karakoyunlu İlçesinden Erciş'e 30 Bin TL Yardım

Karakoyunlu İlçesi Van Erciş’de meydana gelen deprem için seferber oldu.

             Iğdır’a bağlı Karakoyunlu ilçesinden deprem bölgesine yardımlar devam ediyor.
Karakoyunlu Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli başkanlığında, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş ve Karakoyunlu ilçesi halkı tarafından 30 Bin TL’lik yardım toplanarak gıda maddesi alındı.
           Karakoyunlu Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, gazetecilere yaptığı açıklamada “Karakoyunlu ilçesi halkı olarak Van’ın köyleri ve Erciş ilçesinde yıkıma yol açan depremin yaralarını sarmak için bizde yardım kampanyasına katıldık. Yapılan yardımların yerine ulaşması için Belediye Başkanıyla beraber deprem bölgesine gidiyoruz. Burada yardımları dağıtacağız ve depremzedelerin taziye çadırlarını ziyaret ederek başsağlığı dileyeceğiz.” dedi.
              Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş’ta, “Karakoyunlu ilçesi olarak Erciş’deki kardeşlerimize yardım gönderiyoruz. İlçe halkımız gereken yardımı yaptı. Yardımların yerinde dağıtılması için Erciş Kaymakamlığıyla görüştük. Karakoyunlu belediyesi olarak Türkiye’nin her yerinde mazlum ve muhtaç ailelere yardımlarımız aralıksız devam etmekte, bugünde Erciş’te depremzede vatandaşlarımıza bir nebzede olsa yardım etmek, yaralarını sarmak için bu organizasyonu ayarladık” şeklinde konuştu.
              Başkan Deliktaş, “gönderdiğimiz yardımlar  2 kamyonla yola çıktı. Yağ, şeker, Makarna, Un, Su, Pirinç, gibi bir çok gıda maddeleri, Çocuklar için bez, bunun yanı sıra barınma çadırları ve Taziye çadırlarıdır” diye konuştu.

 

Facebook Beğenenler

  1. umut Ali DELİKTAŞ 2011-10-28 09:48:18

    Öncelikle Sn. Karakoyunlu Kaymakamı Esengül ÇİÇEKLİ’ Hanım Efendiye, Sn. Belediye Başkanı Ziyatali DELİKTAŞ’ a ve Karakoyunlu halkına bu zor günün kardeşliği adına yapmış oldukları bu çabadan ötürü Allah Razı Olsun, Allah yardımlarını kabul etsin. TÜRKİYE (VAN-ERCİŞ-IĞDIR- KARAKOYUNLU=KARDEŞLİK ADINA "AYNI BEDENDE BİR CAN GİBİYİZ, ACINIZ ACIMIZ, SEVİNCİNİZ SEVİNCİMİZDİR."

  2. vatan vatan 2011-10-28 11:47:04

    karakoyunluda bir çok market var 30 bin tl'lik malzemeyi neden ığdırlı birine ait olmayan bizim toptan mağazasından almışlar,azerisi kürdü bir sürü vatandaşın marketi var oralardan alınsa daha iyi olmazmıydı bu vesiliyele esnafada destek olunurdu,ama yok ne gereği var yabancı firmalar kazansın,

  3. Başbuğ 2011-10-28 20:38:28

    Sayın Başkana ve kaymakama göstermiş oldukları bu özveriden dolayı karakoyunlu bir vatandaş olarak yürekten teşekkürlerimi sunarım.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.