Iğdır’da 150 Kişi İstihdam Edildi

Tarih : 2011-11-02 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da 150 Kişi İstihdam Edildi

       Iğdır İŞKUR ve Iğdır Orman ve Su işleri müdürlüğünün ortak çalışması ile İş-Kur’a kayıtlı işsizler arasından 150 kişiye iş imkanı sağlandı..

            Orman ve Su işlerinde ağaçlandırma ve fidan yetiştiriciliğinde çalışmak için alınacak 150 kişilik alım için 722 kişinin başvuru yaptığı belirtildi.
              Başvuru yapan kişiler noter huzurunda yapılan çekilişle iş sahibi oldu. Kültür merkezinde yapılan kura çekimli 150 kişilik personel alımının yalnızca 3 ay için geçerli olmasına rağmen ilginin yoğun olduğunu belirten Orman ve Su işleri Müdürü Taner Tazegün, Merkez’ den 120 kişi 90 Erkek, 30 Bayan, Tuzluca ilçesinden 15, Aralık İlçesinden ise 15 kişi işe alınacağını toplam 150 kişiye Iğdır’da istihdam yaratmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
               Tazegün, “Kura çekiminde çıkamayanlar üzülmesin bir daha ki yıla iş sahalarının genişleyeceğini bunun için bu sene işe giremeyenler bir daha ki seneye iş imkanı bulacaklar. Alacağımız personellerle Iğdır’ı daha güzel bir hale getirmek için çalışacağız”. şeklinde konuştu. Daha sonra 722 kişi kura çekti. 150 kişi işe alındı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.