Yeşilay’ın Bisikletçi Gönüllüsü Iğdır Üniversitesi’nde

Tarih : 2011-11-04 / Kategori : Genel Haber

Yeşilay’ın Bisikletçi Gönüllüsü Iğdır Üniversitesi’nde

         Türkiye Yeşilay Cemiyetinin Ana Sponsorluğunda yürütülen “ Sağlıklı Yaşam için Sağlıklı Çevre Türkiye Turu” kapsamında sporcu Cemal Azmi Başkaptan uzun bir yolculuktan sonra Iğdır’a ulaştı. 

             Bisikletiyle yaklaşık 5.000 km yi kat ederek sağlıklı nesiller ve sağlıklı çevre bilinci oluşturmak için 18. İl olarak Iğdır’a geldi.
Iğdır Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Şadi Eren’i makamında ziyaret eden Başkaptan, yaptığı bisiklet turunun insanlara sağlıklı yaşamın önemini hatırlatmasını umduğunu söyledi. Hoş ve samimi ortamda geçen görüşmede Prof. Dr. Şadi Eren sağlıklı nesil ve sağlıklı gelecek için Yeşilay’ın üstlendiği misyonun önemi nivurguladı. Halkımızın günlük yaşamlarında da bisiklet kullanmaları ve özellikle kentlerde belediyelerin bisiklet yollarını inşa etmeleri, sağlıklı yaşamın kapılarını aralayacağını söyledi. Yapılan sohbetin ardından Iğdır Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Şadi Eren Iğdır Üniversitesi anısına Cemal Azmi Başkaptan’a hediye paketi verildi.
Sigara, alkol ve madde bağımlılığının zararlarına dikkati çekmeye çalışan, 26. Eylül 2011 Pazartesi günü İstanbul Sultanahmet’ten tura başlayan Başkaptan Iğdır’da yaptığı ziyaretlerin ardından Yeşilay Iğdır Temsilcisi ve Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bayram Yurt tarafından uğurlandı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası