Yeşil Iğdır Engeliler Spor Klübü Vali Çiçek'i Ziyaret Etti

Tarih : 2011-11-04 / Kategori : Genel Haber

Yeşil Iğdır Engeliler Spor Klübü Vali Çiçek'i Ziyaret Etti

            19–22 Ekim 2011 tarihleri arasında Aksaray ilinde yapılan Havalı Silahla Atıcılık Türkiye Şampiyonasına Iğdır’ı temsilen katılan Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü derneği Vali Amir Çiçeği ziyaret etti.

            Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Başkanı Garip Samanci, gerek katıldıkları yarışmalarda, gerekse diğer konularda desteklerinden dolayı Vali Amir Çiçek'e teşekkür etti.
             Vali Amir Çiçek; “Yarışmalarda dereceye giren Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübüne bu başarılarından dolayı şahsım ve Iğdır halkı adına teşekkür ediyor ve kutluyorum. Bu başarılarının azimle ve sporcularımızın kendilerine olan özgüvenlerinden kaynaklandığını, kazanılan başarının ilimizdeki gençlerimize örnek olacağını, insanoğlunun istediği zaman şartlar ne olursa olsun yaşama sevinci ile her türlü başarıya imza atabileceğini, bunun en güzel örneğini bugün burada bu spor kulübümüzde görmekteyiz, sporun bir ilin markası olduğunu” ifade eden Vali Amir Çiçek, halkımızın, STK' larımızın, işverenlerimizin de sporun yanında olmaları gerektiğini ifade etti.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası