Iğdır Gençlik Merkezinden Mavi Kapak Toplama Kampanyası

Tarih : 2011-11-14 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Gençlik Merkezinden  Mavi Kapak Toplama Kampanyası

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Iğdır Gençlik Merkezi, topladıkları kapakları engellilere teslim etti.

Engellilere tekerlekli sandalye desteği için yürütülen `Topla gel Kalmasın Engel ` kampanyası kapsamında Iğdır Gençlik Merkezi örnek bir kampanya başlatarak 13 bin kapak topladı.
Toplanan Kapakları Yeşil Iğdır Engelliler spor kulübü Başkanı Garip Samançi’ye dernek binasında teslim ederken konuşan Iğdır Gençlik Merkezi üyesi Semra Özdemir, ”Engelli kardeşlerimizin kendilerine tekerlekli sandalye almaları için gençlik merkezi üyeleri ve çalışanları olarak 13583 adet kapak topladıklarını belirtti.
Özdemir, “Kampanya kapsamında engelliler için kapak toplayarak hem yardımlaşma hem de doğayı koruma bilinci kazanıyoruz.” dedi
Kampanyaya destek olan gençler, topladıkları kapaklar ile engelli vatandaşlara destek oldukları için çok mutlu olduklarını ve bu sayede engelli vatandaşların duygularına bir nebzede olsa ortak olduklarını söylediler.
Yeşil Iğdır Engeliler spor kulübü Başkanı Garip Samançi ‘de  ” Gençler topladıkları kapakları bizlere getirerek, engelli arkadaşlarına umut ışığı olmaya devam ediyorlar. Bu kampanya ile tüm Iğdır halkı bu kampanya için seferber olmuş durumda bütün resmi kurum ve iş yerleri cadde ve sokaklar da boş bidonlar asarak kapak toplayarak engelli vatandaşlarımıza destek olmaktır. Şimdiye kadar 1 Engelli kardeşimize bir tekerlekli sandalye aldık, 900 Kg da kapak toplamış bulunuyoruz. Bu duyarlı düşünceden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. asiye.ates 2012-02-09 17:31:28

    slm böyle bir kampanya icin sizleri tbr ederim ancak bende kapak var tehmin ettim nasıl alacaksınız benden iletişime gecerseniz sevinirim 2 koli var şimdiden tşklerimi sunarım

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.