Iğdır’da fuhuş operasyonu

Tarih : 2011-11-15 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da fuhuş operasyonu

Iğdır emniyet Müdürlüğü asayiş şubesi Ahlak bürosu ekipleri 2 ayrı eve yaptıkları baskında 6 kadını suçüstü yakaladı.

          Şehir merkezinde iki ayrı apartmanda fuhuş yaptıkları ihbarını alan polis bir kafeteryaya giderek kadınlarla anlaşan il dışından gelen bazı erkekleri takibe aldı.Kadınların erkekleri eve davet etmesi üzerine çevrede tedbir alan ekipler. Erkeklerin kadınların kaldığı daireye girmesi üzerine bir süre bekleyen polis operasyon başlattı. Her iki apartmandan fuhuş yapan 6 yabancı uyruklu bayan gözaltına alındı.
             Edinilen bilgiye göre, ilk olarak Atatürk Caddesi Güner sokakta bulunan Adil apartmanına operasyon düzenleyen polis burada fuhuş yapan 2 kadını gözaltına aldı daha sonra Söğütlü Mahallesi hamam yolu sokakta bulunan Malgaz iş hanına baskın düzenleyen Ekipler burada da 4 yabancı uyruklu kadını yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Hayat kadınları Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan muayenelerinin ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
               Yakalanan kadınlar Iğdır Adliyesine çıkarıldı. 6 Kadından 4’ü serbest kalırken 2 kadın sınır dışı edildi.

 

Facebook Beğenenler

  1. azeri 76 2011-11-28 00:32:53

    ığdırda böyle seylerin olması normaldir ewini böyle insanlara kiraya verenler büyük suçlu en büyük cezayı onların alması gerekkir <br />allahtan korkuları kalmamış bunların

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.