Yeşil Iğdır Dershanesinin Açılışı Yapıldı

Tarih : 2011-11-17 / Kategori : Genel Haber

Yeşil Iğdır Dershanesinin Açılışı Yapıldı

Yeşil Iğdır Dershanesi Uzman kadrosuyla eğitime başladı

             Zübeyde Hanım bulvarında açılan Yeşil Iğdır Dershanesinin açılışını Vali Amir Çiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, Dershane kurucusu Dönmez Sebze yaptı.    
Açılış konuşmasını yapan Iğdır Valisi Amir Çiçek, Iğdır her geçen gün gelişiyor. Iğdır’a iş adamlarımız yatırım yaparak Iğdır’ı yükseltmeye devam ediyor. Açmış olduğumuz Yeşil Iğdır Dershanesi Iğdır’ın eğitim yönünden kalkınmasını sağlayacaktır. Burada Iğdır’ın kalkınması ve çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması ve topluma faydalı bireyler olması için  Anne ve Babalarada büyük görevler düşüyor. Çocuğumuzun en iyi eğitimi görmesi için çaba gösterelim okullar yeterli olmasa çocuklarımız bu eksikliği dershanede dolduracaktır. En iyi eğitim anne ve babanın çocuğuyla ilgilenmesi eğitimde başarılı olması için her zaman çocuğun yanında olduğunu gösdererek desdek vermesidir.” dedi. Çiçek Yeşil Iğdır Dershanesinin Iğdır’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diledi.
             Dersane kurucusu Dönmez Sebze  ”Dershanemiz Iğdır’da eğitimde yeni bir heyecan sloganıyla yola çıkarak kurduğumuz bu eğitim yuvasını açmamızın amacı  Iğdır’da bir eğitim ocağı tütürmek, Iğdır’da eğitim kalitesini yükseltmek ve başarı çıtasını biraz daha yükseltmek, Yeşil Iğdır’ımıza Yeşil Iğdır Dershanesi olarak hizmet edebilmek düşüncesiyle Deneyimli ve uzman eğitim kadromuzla kollarımızı sıvadık. Amacımız Iğdır’a uzun süreli bir istihtam sağlamak” olduğunu belirtti.
Açılış’a Vali Amir Çiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, Dershane kurucusu Dönmez Sebze, İş adamları, Öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı.  Açılış, dershanenin gezilmesi  öğrencilerle sohbet ve kokteylle devam etti.

 

Facebook Beğenenler

  1. GAFFAR GÖGCE 2011-11-17 11:13:51

    HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.