Atabek Spor Klübü Yeni Salonun Açılışını Yaptı

Tarih : 2011-11-23 / Kategori : Genel Haber

Atabek Spor Klübü Yeni Salonun Açılışını Yaptı

Iğdır’da  uzun zamandır Boks dalında bir çok müsabakalarda iyi ve başarılı boksörler yetiştiren ve  kazanandıran  Atabek Spor Klübü yeni binasına taşındı.

          Yeni binasına taşınan Atabek Spor Klübü’nün Açılışını Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş yaptı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür spor dallarına yönlendirmeliyiz. Spor ferdin beden ve ruh sağlığının gelişmesi ve yanında belli kurallara göre rekabet ölçüleri içinde mücadele etme, heyecan duyma, yarışma, yarışmada üstün gelme kendine öz güven duymayı yaratır. Iğdır’da spora ve sporcuya sahip çıkmalıyız.” dedi.
Atabek Spor Klübü Başkanı ve Antrenör’ü Abülfez Kamış, “Iğdır’da sporun yaygınlaşması için tüm gayret ve çaba sarfediyoruz. Erkek sporcuların yanı sıra bayanların da spora yöneltmek için çalışıyoruz. Burdan Anne ve Babalara sesleniyorum Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirmelerini istiyorum. Bizleri yanlız bırakmayan ve her zaman desdek olan Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a  desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası