Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Tarih : 2011-11-24 / Kategori : Genel Haber

Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

         Öğretmenler günü nedeniyle Karakoyunlu İlçr Belediye Başkanı Ziyat ali DELİKTAŞ bir kutlama mesajı yayınladı.

             Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat ali DELİKTAŞ özetle, “24 Kasım Öğretmenler günü Türk Öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Bedeli hiç bir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın. Sevgi ve fedekarlık mesleği. Ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görev. HZ. Ali 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum demiştir. 
             Ulu önder Baş öğretmen Atatürk  Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer ögeleridir. Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir.
Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. demekle öğretmene yüklediği sorumluluk ve değeri anlatmıştır. Enzor şartlarda geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi yetiştirmekte yapmış oldukları özverili çalışmalardan ötürü tüm Öğretmenlerimizin gününü kutluyor. 
Ve Cumhuriyetimize ve geleceğimize sahip çıkan nice nesiller yetiştiren; aramızdan ayrılan değerli öğretmenleri, Yüreğimizde acısı dinmeyen Van depreminde enkaz altında yitirdiğimiz gencecik öğretmenlerimizi de rahmetle anarak ailelerine ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyorum.”

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.