Abdulcabbar Baştemur’un Öğretmenler Günü Mesajı

Tarih : 2011-11-24 / Kategori : Genel Haber

  Abdulcabbar Baştemur’un  Öğretmenler Günü Mesajı

           Hakra Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulcabbar Baştemur, Geleceğin Türkiye’sini öğretmenlerin inşa edeceğini söyledi.

               Abdulcabbar Baştemur, Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, geleceğin Türkiye’sini öğretmenlerin inşa edeceğini belirtti.
Baştemur, “Yüksek duygularla donatılmış insanın, gerçek ve güzel insan olabilmesi için akıl, zekâ, irade gibi güzelliklerini doğru ve faydalı kullanabilmesi için eğitim ve öğretime ihtiyacı vardır. İlk eğitimini ailede alan insan, ilim tahsilini de öğretmenden alır.” dedi.
           Geleceğin Türkiye’sini öğretmenlerin inşa edeceğini belirten Baştemur, “Öyleyse insanın şekil almasında en önemli unsurlardan biri, ruh ve gönül mimarlarımız olan öğretmenlerimizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen oluşunu kutladığımız bir 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü daha yaşarken, gelmiş geçmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimize ve geleceğimize sahip çıkan nice nesiller yetiştiren; aramızdan ayrılan değerli öğretmenleri, tahribatı yüreklerimizi dağlayan büyük Van depreminde enkaz altında yitirdiğimiz gencecik öğretmenlerimizi de rahmetle anarak ailelerine ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz. Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bütün eğitim camiasına hayırlar getirmesini, geleceğin Türkiye’sine daha çok huzur, düzen ve gelişmişlik getirmesini diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Facebook Beğenenler

  1. HÜSEYİN AYTAN 2011-11-24 15:44:32

    Bu kutsal mesleği icra eden çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası