24 Kasım Öğretmenler Gününde Vali Çiçek'i Öğrenciler Ziyaret Etti

Tarih : 2011-11-26 / Kategori : Genel Haber

24 Kasım Öğretmenler Gününde Vali Çiçek'i Öğrenciler Ziyaret  Etti

Aralık ilçesi Kız Teknik ve Mesleki Lise öğrencileri ve Müdürü Aysel Şaban, Vali  Amir Çiçek'i ziyaret ettiler.

            Vali Çiçek, yapılan bu ziyaretten dolayı öğrencilere çok teşekkür etti. Öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu dile getirdi. Özellikle öğrencilere, “sizler çok çalışın, eğitimde istediğiniz noktaya gelirseniz işte o zaman öğretmen meyvesini alır, gurur duyar sizlerle” dedi.
            Kız öğrenciler “özellikle başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ömer Dinçer ve Vali Çiçek’e çok teşekkür ediyoruz dediler. Böyle güzel bir okul açtıkları için, eğer bu okul olmasaydı ya koyun güden çoban olurduk, ya da evlenirdik. Ama bunların hiçbiri olmadı. Mutluyuz, huzurluyuz, okumaya devam edeceğiz ve Valimizin onur duyacağı kişiler olacağız” dediler.
Daha sonra Vali Çiçek, öğrencilere İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un SAFAHAT adlı kitabı hediye etti.  Bunu verirken de öğrencilerden özellikle okumalarını istedi.

Facebook Beğenenler

  1. eğitim 2011-11-28 07:17:55

    Aralık ilçesi Kız Teknik ve Mesleki Lisesi yükselişe geçti, Besti Aydeniz Kız Teknik ve Mesleki Lisesi ise malum. Daha onceki yıllarda bu tür gunlerde hep Besti Aydeniz i(sergileriyle, şiirleryle, tiyatro vs. ve ikramlarıyla) bilirdik. Artık bunları Aralık yapar, saygılart

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.