Iğdır’da İntihar Girişimi

Tarih : 2011-11-29 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da İntihar Girişimi

İntihar etmek isteyen genç Kızı Emniyet Müdür yardımcısı Hakan Kaan Tekne kurtardı.

          Iğdır şehir merkezinde hizmet veren Özel Rehabilitasyon merkezinden kaçan Şizofreni hastası bir genç kız Bağlar Mahallesinde bulunan tamamlanmamış bir inşaatın çatı katına çıkarak İntihar Etmek istedi.
             2 saat Polis, itfaiye ve Sağlık ekiplerini meşgul eden 22 yaşlarındaki Gönül Özkan isimli kadın emniyet Müdür yardımcısı Hakan Kaan Tekne tarafından yakalandı.
            Iğdır Şehir Merkezinde bulunan Bağlar Mahallesindeki Özel Rehabilitasyon merkezinden kaçan Gönül Özkan’ın Şizofreni hastası olduğu  belirtildi.
             Pskolok ve Polislerin uzun iknası sonuç vermedi.  İkna olmayan kızı Emniyet Müdür yardımcısı Hakan Kaan Tekne önce konuşturdu ardından telefonunu ve parayı almasına ikna etti ve telefonu alıp geri dönerken bir hamle ile Gönül’ü yakalayan Emniyet müdür yardımcısı diğer kişilerin yardımıyla aşağı indirilerek devlet hastanesine götürülüp tedavi altına alındı.
Gönül Özkan’ın  Yukarı Çarıkçı Köyünden 3 gün önce Rehabilatasyon merkezine  yatırıldığı ve  kaçarak aynı yere 500 metre uzaklıkta bağlar Mahallesi Cami Sokak,da Kaba inşaatı biten 5 katlı İnşaatın çatı katına çıkarak intihara kalkıştığı belirtildi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.