Ak Parti Aralık ilçesi kongresi yapıldı

Tarih : 2011-12-06 / Kategori : Genel Haber

Ak Parti Aralık ilçesi kongresi yapıldı

Iğdır’a bağlı Aralık ilçesi  AK Parti  4. Olağan Kongresi yapıldı.

              Özel idareye bağlı bir toplantı salonunda   yapılan kongreye tek aday olarak giren  mevcut başkan İsmail Savu  421 delegeden 182’sinin  kongreye katılarak oy kullandığı seçimde  182 oyun tamamını alarak  ilçe başkanı oldu.
            Kongre öncesi Konuşma yapan İsmail Savu,  İlçe başkanlığı görevi süresince Aralık ilçesine hizmet ettiğini belirterek hizmetlerin yeni dönemde de devam edeceğini söyledi.
            İl Başkanı Mustafa Buluş’ta, Iğdır’da kongre sürecine girildiğini belirterek “Karakoyunlu ilçesinden sonra  Gençlik kolları ve şimdide Aralık ilçesinin kongresini yapıyoruz..” dedi.
              Ak partinin Türkiye için çalıştığını ifade eden Buluş, Iğdır’a yapılan yatırımların ortada olduğunu, Başbakan’ın verdiği sözlerin tek tek yerine getirildiğini, havaalanının yakında hizmete gireceğini söyledi.
Belediye Başkanı Hanım Turan’da, Ak parti sayesinde ilçelerine hizmet geldiğini ilçeyi güzelleştirdiklerini belirtti.
Kongreye katılan AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız’da konuşmasında Ak parti hükümetinin hizmetlerine değinerek sağlıkta yapılanların bir başka ülkede olmadığını yeni doğan bir bebeğin yabancı dahi olsa 18 yaşına kadar sağlık sigortasından faydalanıp sağlık hizmeti aldığını bunun Abd ve bazı Avrupa ülklerinde dahi olmadığını ama bizde var olduğunu belirtti.
Bütün bunları Başbakan’ın gerçekleştirdiğini ifade eden Yıldız, “Avrupa ülkeleri iflas ediyor ama Türkiye dimdik ayakta  hedefimiz gelişmiş 10 ülke arasına girmektir. Zengin güçlü ileri demokrasiye, yeni bir anayasaya sahip bir Türkiyedir.Dünyada 3 dönem oyunu artırarak iktidar olan bir parti yoktur. Bu sadece  AK Partidir.  Bunu sizler gerçekleştirdiniz. Bizde ayrılık yoktur, eşitlik vardır, belediyelere de eşit olarak haklarını veriyoruz.Bugün Hz Hüseyinin şehit  edilişinin  1372. Yıldönümüdür.Hz.Hüseyin haksızlık ve ve zülme isyan etmiştir. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Allah bizi Peygamberimizin ve Ehlibeytin şefaatından mahrum bırakmasın.” şeklinde konuştu.
Kongreye Ak parti il yöneticileri, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş ve partililer katıldı..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.