MHP Iğdır İl Başkanlığından Müftü Yardımcısına Tepki

Tarih : 2011-12-08 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır İl Başkanlığından Müftü Yardımcısına Tepki

MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol, Müftü yardımcısının yaptığı konuşmalara tepki gösterdi.

MHP il başkanı Cahit Erol, yaptığı yazılı açıklamada;
“Müftü yardımcısı Fatih Tavlaşoğlu’nun konuşmasının arkasında yabancı eller vardır, önünde ise provokasyon kesindir” dedi.
Tüm Iğdır halkını sağ duyu ve soğukkanlı olmaya davet ettiklerini belirten Erol, “bugüne kadar hiçbir ehli sünnet alimi böyle bir konuşma yapmadı ve yapılmamıştırda. Şimdi bizim müftü yardımcısı diyormuş ki İslam da yas tutmak yoktur şu Caferilerin kendileri Hz. Huseyin’i öldürmüşler şimdide dövünüp kendilerini affettirmek istiyorlar. Caferiler küfür içindedirler çünkü sahabelere lanet okuyorlar diyor. Bizde diyoruz ki buyur gel bizlere ispat et küfür içinde olduğumuzu Hz. Huseyin’i (A.S) katlettiğimizi, sahabelere küfür ettiğimizi, eğer edemezsen demek ki sen Şüra süresinin 23 ayetinde benim evlatlarımı sevin onların dostuna dost düşmanına düşman olun mesajını red etmiş oluyorsun ve Peygamberin sözünü red etmiş oluyorsun, yok eğer ispat etmiş olsan da demek ki bizler suçluyuz sen haklı çıkarsın. Hz.Hasan’ı (A.S) Muaviye zehirleyerek şehit ettirdi. Hz. Huseyin ‘i(A.S) ise oğlu Yezit şehit ettirdi. Yani Peygamberin torunlarını Muaviye zehirleterek yok etmek istedi kanını ise oğlu Yezit yok etmek istedi, şimdi müftü yardımcısı senin sahabe dediğin Peygamberin üzerine pislik atan Ebu Sufyan’mıdır. Hz Hamza’nın ciğerini yiyen Hint’midir Hz. Hasan’ı zehirleten Muaviye’midir.Süfyanın ve hintin oğlu yoksa Yezitmidir Huseyin’in katili, Caferiler bunlara lanet okuyor.” dedi.
Müftü Yardımcısına da seslenen Erol, şunları kaydetti. ”Hangi eller arkadadır bunu çok iyi biliyoruz. Irak’ı Suriye’yi, Bahreyin’ i Mısır’ı silen zihniyetler şimdide İran’ı Türkiye’yi birbirine düşürerek hakimiyet peşindedirler Malatya’ya füze kalkanı kurduran eller Tunceli’yi karıştırarak dersimi hortlatarak yeni oyunlar kurur. Iğdır ‘da ırkı ve zümrevi oyunlar tutmayınca mezhebi provokasyonlarla olayları tırmandırmak isteyen ellerdir sizlere o sözleri söylettirenler Iğdır’da mezhebi kavga çıkartmak isteyenlerdir. Ama inşallah Iğdır halkı bu oyunlara gelmez.Sünni kardeşlerimizde Cuma günü hoparlörün sesini dışarıya vererek yapılan bu konuşmadan baya üzgündürler. Çünkü bugüne kadar böyle bir hata görmemişlerdir. Yinede tekrar tekrar saygı değer halkımızı sağ duyuya davet ederek emperyalistlerin oyununa gelmemelerini rica ederek hata bir kişinindir toplumların değildir o kişiyi de Iğdır a yollayanlar emellerine ulaştılar.
Sözlerini söylettiler artık geriye çeksinler Iğdır halkı aydındır oyunlara gelmeyeceklerdir.”(
Selam olsun gökteki meleklerin ağladığı İMAM HUSEYİN ’ e bizde diyoruz ki, Selam olsun Kanının Kılıçları mağlup ettiği Aşura gününün şehitlerine
Selam olsun kanıyla kılıçları mağlup eden İMAM HUSEYİN ’ e  HZ.ABBAS’a Cenabı Kasım’a,  ALİ EKBERE, ALİ ESGERE ve 72 Şühedayı şehide kıyamete kadar selat olsun selam olsun.
AYRICA-1400 yıldır.Peygamberimizin İslam Alemine vasiyet ettiği. Benim evlatlarımı sevin onların dostlarına dost olun düşmanlarına ise düşman olun mesajına uyarak Hazreti Hüseyin’in Şahadetinden sonra Kerbela şehitlerine yas tutan atalarımıza onların nutfesinden gelen dedelerimize, babalarımıza ve günümüzde de peygamber evlatlarını seven onlar için gözyaşı döken onların katillerine lanet okuyan bütün peygamber ve ehlibeyt dostlarımıza selam olsun.
Cenabı ALLAH şöyle buyuruyor Kuran-ı Kerim’inde
“Bu Allahın İnanan ve iyi işlerde bulunan kullarına müstesidir ey peygamberim deki Müslümanlara sizden teblime karşılık bir ücret istemiyorum istediğim ancak ehlibeytime sevgidir kim güzel ve iyi bir iş yaparsa onun güzelim mükafatını artırırız şüpe yok ki Allah suçları örter iyiliğe ise mükafatla karşılık verir.”                                                             Şüra Suresi 23’üncü AYET
Şimdi burada cenabı Allah açık alenen emir ediyor. EY MUHAMMED ümmetine söyle seni ve senden olanları sevsinler onların iyi günlerinde şad olsun ümmetin nusübetlerin dede ta kıyamete kadar kederli olsunlar seni ve evlatlarını da sevenler 12 İMAMIN hayat tarzlarını takip edenler Yani Caferiler alenen bu tebliğe evet diyerek 1400 yıldır devam ediyorlar ve kıyamete kadarda devam edeceklerdir. Bu Peygamber tebliğine evet diyerek.
Şimdi bizim müftü yardımcısı diyor ki “İslam da yas tutmak yoktur şu Caferilerin kendileri  HZ. HUSEYİN’İ öldürmüşler şimdide dövünüp kendilerini affetirmek istiyorlar Caferiler küfür içindedirler çünkü sahabelere lanet okuyanlar” diyormuş müftü yardımcısı.
Bizde diyoruz ki buyur gel bizlere ispat et küfür içinde olduğumuzu Hz. Huseyin (A.S) katlettiğimizi sahabelere sebep ettiğimizi eğer edemesen demek ki sen Şüra süresinin 23 ayetinde benim evlatlarımı sevin onların dostuna dost düşmanına düşman olun mesajını red etmiş oluyorsun ve peygamberin sözünü red etmiş oluyorsun yok eğer ispat etmiş olsan da demek ki bizler suçluyuz sen haklı çıkarsın.
Fakat bir ayeti kerime de şöyle diyor.
Gerçektende Allah ve peygamberlerini incitenlere
Allah dünyadada lanet etmiştir Ahirettede
Ve onlara horlayıcı aşağalayıcı azap hazırlanmıştır.
AHZAP SÜRESİ AYET 57
Şimdi peygamberlerin evlatlarına ve onun ehlibeytine yas tutanları yaygaracılıkla  itham eden şahıs peygamberlerimizi incitmiyormusun. Çünkü sorarlar adama sen yas tutmayıp muharrem ayında düğün yap fetvası veriyorsun tutanı da yaygaracılıkla suçluyorsun bumudur senin rehberliğin bumudur senin enderliğin Allah’tan mağfiret dile IĞDIR halkından da özür iste, o tutumun o hareketin Resulullah’ı fazlasıyla incitmiştir.
Peygamber efendimiz imam Hasan’la İmam Hz. Hüseyin’i yanlarına alarak ashabına ve mesaj olaraktan İslam alemine şöyle sesleniyor “ey ashabım şu Hasanla Huseyinin eti benim etimdendir kanı ise benim kanımdandır” diyorlardı. Çünkü Resulullah efendimiz o sözü boşuna söylememiştir o gün Hasanın ve Hüseyinin başlarına müslümanım diyenler tarafından nelerin geleceğini bildikleri için öyle hitap etmişlerdir.
Hz. Hasan (A.S)’ı Muaviye zehirleyerek şehit ettirdi. Hz. HUSEYİN (A.S) ise oğlu Yezit şehit ettirdi.Yani Peygamberin etini  Muaviye zehirleterek yok etmek istedi, kanını ise oğlu Yezit yok etmek istedi. Şimdi müftü yardımcısı senin sahabe dediğin peygamberin üzerine pislik atan Ebu Sufyanmıdır, Hz Hamza’nın ciğerini yiyen Hinde’midir Hz Hasanı zehirleten Muaviyemidir.Süfya’nın ve Hintin oğlu yoksa Yezit’midir. Huseyin’in katili Caferiler bunlara nalet okuyor.
MÜFTÜ YARDIMCISI: Hangi eller arkadandır bunu çok iyi biliyoruz.Irakı, Suriyeyi, Bahreyini, Ummamı, Mısırı silen zihniyetler şimdide İranı Türkiyeyi birbirine düşürerek hakimiyet peşindedirler. Malatya’ya füze kalkanı kurduran eller Tunceliyi karıştırarak Dersimi hortlatarak yeni oyunlar kurur. IĞDIR‘da ırkı ve zümrevi oyunlar tutmayınca mezhebi profakasyonlarla olayları tırmandırmak isteyen ellerdir sizlere o vetvaht sözleri söylentirenler ama inşallah IĞDIR halkı bu oyunlara gelmez. Sünni kardeşlerimizde Cuma günü hopörlörün sesini dışarıya vererek yapılan bu konuşmadan baya üzgündürler. Çünkü bugüne kadar böyle bir hata görmemişlerdir
Yinede tekrar tekrar saygı değer halkımızı sağ duyuya davet ederek emperyalistlerin oyununa gelmemelerini rica ederek, hata bir kişinindir toplumların değildir, o kişiyi de IĞDIR a yollayanlar emellerime ulaştılar.
Sözlerini söylettiler artık geriye çeksinler, IĞDIR halkı aydındır oyunlara gelmeyeceklerdir.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası