İnsani Yardım Vakfı Belediye Meydanında Stant Açtı

Tarih : 2011-12-08 / Kategori : Genel Haber

İnsani Yardım Vakfı Belediye Meydanında Stant Açtı

Merkezi İstanbul’da bulunan İnsani Yardım Vakfı (İHH), Iğdır Belediye Meydanında stant açtı.

          Standın tanıtım amaçlı açıldığını söyleyen Stant görevlisi ve İHH gönüllüsü Fatma Sinci, “19. yılını dolduran vakfımız, beş kıtada, onlarca ülkede tamamlanan nice ölmez eserleriyle ilham verici, hayat verici bir kimliğe bürünüyor. Vakfımız Deprem, savaş, işgal, doğal afet vb. kriz bölgelerinde sadece acil yardım amaçlı çalışmıyor, aynı zamanda bu bölgede kalıcı eserlere de imza atıyor. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle farklı coğrafyadaki kardeşlerimizin yüzünü güldüren bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
            İHH gönüllüsü Fatma Sinci, standın Iğdırlılarla buluşmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “İHH Iğdır gönülleri olarak, vakfımızı şefkatli kalplere nakşetmek ve insanımızın birlik ve beraberliğini hayat geçirmek amacı ile standımızı Iğdırlı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bu standa emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz” “ şeklinde konuştu.
               Stantta Iğdırlı gönüllüler olarak Fatma Akçin, Seçim Tanlı, Hülya Bayaz ve Sevda Aktaş yer aldı. Ayrıca tanıtım çalışmaları kapsamında vatandaşlara 600 adet kumbara, 1000 adet broşür ve dergi, çocuklar için 1000 adet balon ve Mavi Marmara kumbarası dağıtıldı.



Facebook Beğenenler

  1. İsmail Aydoğdu 2011-12-08 16:37:21

    İyilik ,<br />Her zaman,<br />Her yerde,<br />Yüce Mevla muvaffak etsin inşallah. Yapacağınız tüm çalışmalarda Mevlam yar ve yardımcınız olsun...

  2. sevgi bulut 2011-12-11 19:44:49

    hepınızle gurur duyuyorum ve herkesı bu konuda duyarlı olmaya davet edıyorum canım arkadasım fatmacıgım emegınızı takdır edıyorum ....

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası