Vali Çiçek, Okullarda İncelemelerde Bulundu

Tarih : 2011-12-09 / Kategori : Genel Haber

Vali Çiçek, Okullarda  İncelemelerde Bulundu

Iğdır Valisi Amir Çiçek beraberinde İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü  Recep Tuncer ve İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman ile Iğdır’da yaptırılan 300 kişilik Öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre  Vali Amir Çiçek,  yaptığı denetimde inşaatın zamanında bitirilmesi ve hiçbir noksanlığa meydan verilmemesi konusunda ilgililere ve özellikle müteahhide talimat verdi.
İncelemelerden sonra Vali Çiçek, İmam Hatip Lisesine geçerek okul müdüründen okul hakkında brifing aldıktan sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip, derslerinde başarılar diledi.
Daha sonra Şehit Er Abdulcabbar Parin İlköğretim okulu  ve Halfeli 75 Yıl İMKB İlköğretim okuluna geçerek öğretmenlerle toplantı yapan Vali Çiçek, toplantıda “eğitim kalitesi sizinle ölçülür, burada okuyan öğrencilerimizin geleceği sizlere bağlı yalnız ders vermek değil, yeri geldiğinde Anne-Baba, yeri geldiğinde arkadaş, yeri geldiğinde kütüphane olacaksınız, ihtiyaç duydukları anda hep yanlarında olun, kendi çocuklarınıza vermiş olduğunuz eğitimin aynısını burada da verin ve yapın” dedi.
Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
Vali Çiçek, öğrencilere, derslerine iyi çalışmalarını, bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.         Vali Çiçek “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın aydınlık yüzlerisiniz, sizler yeter ki okuyun bunun için çaba sarfedin, her zaman bu desteği size vereceğim bunu iyi bilin” dedi.
Vali  Amir Çiçek, Müftülüğe bağlı Halfeli beldesinde bulunan İki tane Kur’an kursunu ziyaret ederek kursla ilgili bilgi aldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası