Iğdır'da meydana gelen tandırlık yangınında 1 kişi yaralandı

Tarih : 2011-12-10 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da meydana gelen tandırlık yangınında 1 kişi yaralandı

            Iğdır'da ekmek pişirmek için tandır yakan Aynur Karaduman, alevlerin yükselmesi ile birlikte tandırlığı, odunluğu ve kışlık yiyeceklerinin bulunduğu kileri yandı.

           Iğdır merkeze bağlı, Bağlar mahallesi, Ulu çınar caddesi 531. sokakta bulunan Cuma Karaduman'a ait evde ekmek pişirmek isteyen Aynur Karaduman, tandır alevlerinin yükselmesi ile birlikte toprak ve ahşap olan tandırlık damının tutuşması ile başlayan yangın, tandırlığın bitişiğindeki odunluğa ve kilere sıçraması sonucu maddi hasar meydana geldi.
           Yangında kendisini dışarı atan Aynur Karaduman, yangını kendi çabasıyla söndürmeye çalışırken yaralandı. Üstündeki elbiselerinin bir kısmı yanan Aynur Karaduman ve komşuları itfaiye ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen Iğdır Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, eve giden yolun olmaması ve sokakların dar olmasından dolayı zorlukla yangına müdahale edebildi. Yangına müdahale eden 4 itfaiye aracının yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu yangın tamamen söndürüldü.
            Olaya tanıklık eden çevre sakinleri belediyenin yolları yapmamasından dolayı araçların bu sokağa giremediğini ve itfaiye ekiplerinin yangına geç müdahale ettiğini iddia ederek, itfaiye ekiplerine tepki gösterdiler.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası