Otomobilin Motor Kısmına Sıkışan Kedi Kurtarıldı

Tarih : 2011-12-23 / Kategori : Genel Haber

Otomobilin Motor Kısmına Sıkışan Kedi Kurtarıldı

         Havaların soğuk olması nedeniyle ısınmak için park edilmiş bir aracın motor kısmına Isınmak için giren kedi iki gün boyunca motor kısmında kurtarılmayı bekledi.

       Iğdır, da, park halindeki otomobilin motor kısmına sıkışan kedi kurtarıldı. İsviçre, den izine gelen Araç sahibi gurbetçi Muharrem Akaras, Zübeyde Hanım bulvarında aracımı park ettim. 2 saat sonra park halindeki arcımı çalıştırdım. Kedi sesi duydum. Motor Kaputunu açtığımda kedi vantilatörün altına sıkışmış vaziyetteydi. İtfaiye ve polis, den yardım istedim olmadı. Başka araçla evime gittim. Sabah Iğdır sanayi sitesinden Motor Tamircisini çağırdım ve Çevre orman müdürlüğünü aradım yardım için veteriner hekim geldi. Motor tamircisi sıkışan kediyi çıkartarak Veteriner Hekim İbrahim Gültekin’e teslim ettim” dedi.
         Iğdır Orman ve Su İl müdürlüğünden gelen görevli Veteriner Hekim İbrahim Gültekin, “Kediyi Kars veteriner Fakültesi Ortopedi bölümüne göndereceğiz, gördüğünüz gibi ayağında parçalı kırık var burada müdahale yapamıyoruz Kars veteriner Fakültesinde gerekli müdahale yapılacak” şeklinde konuştu.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası