Iğdır'da Futbol Turnuvası Kupa Töreni Yapıldı

Tarih : 2011-12-23 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Futbol Turnuvası Kupa Töreni Yapıldı

           Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunda kalan Iğdır Üniversitesinin değişik fakülte ve bölümlerinde okuyan  öğrencilerin oluşturduğu takımlar arasında 10.12.2011 ile 20.12.2011 tarihleri arasında futbol turnuvası düzenlendi.

            Düzenlenen futbol turnuvasına Real Mardin, Efsane 21, Ağrıspor, Cudi-73, Zapspor, Kızıltepe, Mezepotamya, Yörükspor, Urfacity, Yetimhane, Neşesine 21, Van spor, Sende mi Bahattin isimli 12 takım katıldı.
            Turnuvaya katılan takımlar üçer takımdan oluşan 4 gruba ayrılmış ve her takım kendi aralarında ikişer maç yapmış, maçlar puan usulüne göre oynandı.
            Grup birincileri 17-18-19/12/2011 tarihlerinde  kendi aralarında eleme usulüne göre yapacakları müsabakalarda finale kalan takımlar belirlendi.
Turnuvanın amacı “ Polis – Gençlik Elele” sloganı ile yurtta kalan öğrencilerin sosyal faaliyetlerini artırmaktır.
            Vali Amir Çiçek ve Eşi Hülya  Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Aslan, Iğdır Üniversitesi Rektörü İbrahim Hakkı Yılmaz, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Yahya Pasinoğlu, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay tarafından törende ilk üçe giren öğrencilere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
             Ödül töreni ardından, müzikli eğlenceye geçildi, tüm protokol ve öğrenciler birlikte halay çekerek oyunlar oynadılar.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası