Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünden 2011 Yılı Aralık Ayında Yapılan Operasyonlar

Tarih : 2011-12-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünden 2011 Yılı Aralık Ayında Yapılan Operasyonlar

        Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin Iğdır genelindeki meydana gelen Gümrük Kaçağı Sigara Kaçakçılığına yönelik operasyonlar yapıldı.

            2011 yılı Aralık ayı içerisinde yapmış olduğu operasyonlarda yaklaşık piyasa değeri 500.000 TL. olan çeşitli markalarda toplam  90.358 paket Gümrük Kaçağı Sigara yakalandı.  Toplam 8 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçlarından işlem yapıldı.
            Ayrıca Emtia Kaçakçılığına  yönelik yapılan operasyonlarda muhtelif markalarda toplam 64 adet Gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiş, Y.Y – M.E.K. isimli 2 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapıldı.
             Iğdır’ı geçiş güzergahı olarak kullanan Sigara Kaçakçılarına, il içerisinde tüketilmek üzere piyasaya Gümrük Kaçağı Sigara süren tablacı olarak tabir edilen şahıslara ve Gümrük Kaçağı Emtia kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda toplamda 10 şahıs hakkında işlem yapılmıştır.
Gümrük Kaçağı Sigara ve Emtia ile  Mücadele kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak çalışmalar devam etmektedir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası