Tuzluca Belediyesinden Yeni Çöp Konteynırları

Tarih : 2011-12-26 / Kategori : Genel Haber

Tuzluca Belediyesinden Yeni Çöp Konteynırları

Daha temiz ve daha güzel bir Tuzluca için ilçede çöp konteynırı olmayan bölgelere çöp konteynırı alınarak bırakıldı.

         Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, yaptığı açıklamada, çöplerin insan ve çevre sağlığına zarar vermeden biriktirilerek, toplanabilmesi için konteynırların korunması ve daha özenli kullanılması konusunda vatandaşlardan katkı beklediklerini ifade ederek, kış aylarında konteynırlara sıcak kül, moloz ve harfiyat gibi atıkların atılmaması uyarısında bulundu.
              Konteynırların çöp toplama sisteminin önemli bir parçası olduğunu dile getiren Başkan Türkan ‘‘İlçenin temizliğine çok önem verdiklerini, alınan çöp konteynırları sayesinde çevre kirliliğinin önüne geçileceğini ifade eden Türkan, vatandaşlarımızdan da bu konuda hassas olmalarını istiyoruz, personelimizin özverili çalışması ile en temiz, en sağlıklı ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Çöplerin çöp toplama noktalarının dışındaki yerlere bırakılması belediyemizi zor durumda bırakıyor. Bu konuda halkın desteğine de ihtiyacımız var. Kenti kirletenlerle birlikte mücadele edelim.” diye konuştu.
           Türkan: ''Daha güzel bir Tuzluca ve daha güzel bir çevre için el ele olmalıyız'' diyerek, en kısa sürede ihtiyaç olan her yere konteynır bırakılacağını ve ilçede  konteynırsız bir bölge bırakılmayacağını da belirtti.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.