“Gönlümüzde Van Teli” Şiir ve Ezgi Gecesi

Tarih : 2011-12-26 / Kategori : Genel Haber

“Gönlümüzde Van Teli” Şiir ve Ezgi Gecesi

          Van depreminin 60. gününde Iğdır Meslek yüksek okulu öğrencileri Van’ı Unutmadıklarını düzenledikleri yardım gecesiyle gösterdiler.

          Iğdır Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen gecede Şiir ve ezgilerle depremi, birliği kardeşliği, paylaşımı vurguladılar.
           Iğdır Meslek yüksek okulu öğrencileri, Van için topladıkları yardım parasını Kızılay Derneği aracılığıyla Van’a gönderdiler.
            Öğrenciler yardımları için Iğdır Üniversitesi Rektörü İ. Hakkı Yılmaz’a ve Iğdır Meslek Yüksek okulu Müdürlüğüne teşekkür ettiler.



Facebook Beğenenler

  1. serhat salam 2011-12-26 07:18:46

    aha bu işe de okyanus ötesi mi el attı,Allah aşkına şu fotografa bakın bakalım insanın biraz ciddi olması gerekmez mi,insanlık için birşey değil de sanki keyfi sebeplerle orda oldukları ne kadar, belli hiç lami cimi yapmaya gerek yok bu işler böyle ne yazık ki.ŞUNU DA HATIRLATMAKTA FAYDA VAR GÜYA ÖZGÜR BASIN BİR SÜRÜ PARA VE YARDIM TOPLANDI AMA BU YARDIMLAR YARDIMZEDLERE Bİ TÜRLÜ ULAŞMADI DİYE BANGIR BANGIR YAYIN YAPARLARKEN ACABA BU YARDIMLAR NEREYE GİTTİ ARAŞTIRAN SORUŞTURAN NETİCE ALAN VARMI,SAYIN EDİTÖRE SORMAK LAZIM ACABA BU YARDIMLARIN SONUCUNDA YARDIMLARIN KİME GİTTİĞİ HANGİ YARDIM ZEDENİN FAYDALANDIĞINI HABER YAPTIMI BU YÖNDE HABER BEKLİYORUM,İSİM VERİN,ADRES VERİN,BİZ ÖĞRENMEK İSTİYORUZ....HA YARDIM TOPLUYORUZ DİYE HAVA BASMASIN BAŞKALARI VE HABER OLMAK İÇİN BACAKLARINI ACIPTA POZ VERMESİN BU GÖNÜL MESELESİNDE BARİ BİRAZ İNSAN GİBİ DAVRANIN,İNSAN OLAMIYORSANIZ KENDİ KABUĞUNUZDA KALIN İNSANLIK SİZİ GÖRÜP BARİ İNSANLIKLARINDAN BİRŞEYLER KAYBETMESİN

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.