Bursa Iğdır Dernek Başkanlığına Kurban Güneş Seçildi

Tarih : 2011-12-28 / Kategori : Genel Haber

Bursa Iğdır Dernek Başkanlığına Kurban Güneş Seçildi

Bursa’da yaşayan Iğdırlılar tarafından kurulan Iğdır Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği 3.olağan kurulu yapıldı.Kurulda tek listeyle aday olan, herkes tarafından sevilen, sanayici ve işadamı Kurban Güneş yeniden seçildi.

             Toplantıya üyelerin yanı sıra KAI Federasyon Başkanı Recep Çohan, Bursa Nilüfer Belediye Başkan Vekili Adil Kayaoğlu ve Ardahan eski Dernek Başkanı Veysel Polat katıldılar. KAI Federasyon Başkanı Recep Çohan: “Iğdır Derneğinin Federasyona katılmaları gerektiğini, birlikte olmanın gücümüze güç katacağını söyleyerek, hepimiz biriz, kimsenin kimseden ayrıcalığı yoktur, bu konuda herkes fedakarlık yapmalıdır.” diyerek yeni yönetimi tebrik ettiler.
               Dernek Başkanı Kurban Güneş:  “Bizler Iğdır’dan buraya geldik ancak bu ülkenin asli unsurlarıyız. Bursa bizim doyduğumuz ve yaşadığımız yerdir. Burada yaşadığımız için buraya hizmet etmek zorundayız ve güzelleştirmek, mutlu yaşamak için hep birlikte çalışmalıyız. Derneğimizin amacı hemşerilerimizin acılarını ve mutluluklarını hep birlikte paylaşmak, sorunlarımıza güç birliği içinde çözüm bulmak görevimizdir. Bizler  Iğdır’da ırk, dil, din ve mezhep ayrımı yapmadan birlikte yaşadık ve burada da  aynı duygular içinde yaşamaktayız. Ülkemizin yücelmesi, huzur ve refaha ulaşması için bir vatandaş olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmemiz  görevimizdir. Bizlere tekrar  yetki verdiğiniz için tüm hemşerilerimize teşekkür eder saygılar sunarım.” dedi.
Yapılan olağan kurulda Yönetim kuruluna Kurban Güneş(Başkan), Ehet Kayla, Bayram Yurtseven, Kurban Ali Ercul,  A.  Eşref Uzundere, Mahmut Turan, Kemal Güner, Hasan Öztürk, İslam Karadeniz, Saymaz Kesen seçildiler. Denetim Kuruluna ise; Aytekin Önal, Mehmet Toksöz ve Kerim Kumtepe seçildiler.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.