Organize Sanayi Bölgesinde İncelemeler Yapıldı

Tarih : 2011-12-28 / Kategori : Genel Haber

Organize Sanayi Bölgesinde İncelemeler Yapıldı

               Organize Sanayi müteşebbis heyet toplantısına başkanlık eden Vali  Amir Çiçek, toplantı  sonrası Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları  müteşebbis heyeti ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

            Fabrika sahipleri ile görüşerek yatırımları hakkında bilgiler aldı. Vali Amir Çiçek, “Organize Sanayi Bölgesinde alt yapısı tamamlanmış olan 1. etabın doluluk oranı  sağlandığından Organize sanayinde yatırım yapmak isteyen yatırımcıların  önünü açmak için 2. etabın başlaması için müteşebbis heyeti tarafından karar alınmış ve ilgili Bakanlığımıza gönderilecektir. Amacımız Iğdır iline yatırım yapılmasıdır. Önemli olan yatırımcılarımıza kolaylık sağlamaktır. Zorlaştıran varsa da gereği yapılır, bizler yatırımcıların yanındayız. Iğdır ilinin geleceği ve tanıtılması işadamlarımızın sayesinde olacaktır. Bunu unutmayın” dedi.
Organize Sanayi Müdürü Hakan Aras: “Iğdır Organize Sanayi Bölgesinde 105 parsel olup, bunun birinci etabı hazırlanmış durumda ve  elektrik, su, telefon, gibi tüm alt yapı çalışmaları tamamlandığını, ikinci etap çalışmalarının devam ettiğini“ belirtti.
           Daha sonra Vali Çiçek Organize Sanayi Müteşebbis heyeti ile birlikte havaalanında incelemelerde bulundu.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.