Bir Hemşerimiz Daha Profösör Oldu

Tarih : 2012-01-17 / Kategori : Genel Haber

Bir Hemşerimiz Daha Profösör Oldu

İŞ ADAMI ALİ RIZA ASLANTÜRK, PROF. KEREM KARABULUT ONURUNA YEMEK VERDİ

            Hemşerimiz Atatürk Üniversitesi, öğretim görevlilerinden Doç.Dr. Kerem Karabulut, profesör oldu.
Yıllardan beri Erzurum da İktisat üzerine  çalışmalar ve öğretim üyeliği yapan değerli hemşerimiz Prof. Dr. Kerem Karabulut profesörlük unvanını alarak görevine başladı.
              Iğdır Tuzluca ve Ermenistan sınır kapıları üzerine çeşitli kitap ve araştırmaları bulunan Prof. Dr. Kerem Karabulut onuruna iş adamı Ali Rıza Aslantürk,  Gönüloğlu lokantasında yemek verdi. Yemekte konuşan Ali Rıza Aslantürk, ”Değerli hemşerimiz, gururumuz Prof. Dr. Kerem Karabulut profesörlük unvanı almıştır bu bizi gururlandırmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu yemeği onurlandıran siz misafirlerime de teşekkür ediyorum” diyerek bir hediye verdi.
Prof. Dr. Kerem Karabulut’ta, “bu yemeği organize eden iş adamı Ali Rıza Arslantürk ve Ziya Zakir Acar’a teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Ben Tuzluca ilçesinden çıkan bir evladınız olarak okudum bu mevkiye geldim. Buda gösteriyor ki isteyen başarabiliyor. Iğdırlı gençlerimizden isteyim okumaları, çalışmalarıdır. İsteyen başarabilir istediği mevkiye gelebilir. Bu yemeye katılan dostlara da teşekkür ederim” dedi.
Yemeğe iş adamı Ali Rıza Aslantürk, Prof. Dr. Kerem Karabulut, Ziya Zakir Acar ve ailesi,  Doç. Dr. Ahmet Kumlay, Arslantürk Akyıldız, İslam Çankaya, Serdar Ünsal, Cabbar Şıktaş, Dr. Mehmet Kum, Doç. Dr. Buğrahan Acar, Cafer Çokal, Tamer ve Murat Aslantürk, Din hocası Ahmet hoca katıldılar.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.