Iğdır Belediyesi, Futbol Okuluna Spor Malzemeleri Dağıttı

Tarih : 2012-01-18 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi, Futbol Okuluna Spor Malzemeleri Dağıttı

         Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, Belediye bünyesinde kurulan futbol okulunun futbolcularına çeşitli malzeme dağıttı. 

             Iğdır Belediyesi önünde gerçekleşen dağıtımda Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, futbol okulu öğrencilerine 65 Ayakkabı, 61 Aşorfman, 45 Yelek ve 35 futbol topu verdi.
               Belediye Başkan vekili Hüseyin Malk, yaptığı konuşmada “Belediyemiz spor alanında da diğer hizmetlerde olduğu gibi halkın tamamını kapsayan bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir. Iğdır belediyesi olarak ilk etapta 10-16 yaş grupları için futbol okulu açtık. Belediyemiz sosyal tesislerinde belediyemizin vermiş olduğu malzeme ve araç gereçle ücretsiz spor etkinliklerine başlamıştır. Bu etkinlik kapsamında malzemesi olmayan futbol okulumuza malzeme yardımı yaptık. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak (alkol, uyuşturucu, sigara, kahvehaneler vb.) topluma sağlıklı bireyler kazandırmaktır. Çocuklarımız futbol okulunda önce kendisini sevmeyi öğrenecek, sonra ailesini sevmesini öğrenecek daha sonra da yaşadığı şehri sevmeyi öğrenecektir. Kalan zamanlar da ise sağlıklı büyümek için spor yapacaktır.            Iğdır Belediyesi olarak bizler bu misyonu üstlendik. Şu anda çeşitli yaş gurubundan 60 çocuğumuz futbol öğreniyor” dedi.
Futbol okuluna gelen çocuklarda, ”futbolcu olmak istiyoruz kahve köşelerinde zaman geçireceğimize hafta sonları buraya geliyoruz” dediler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.