Iğdır İli Aralık İlçe Müftülüğü SODES Kapsamında Proje Hazırladı

Tarih : 2012-02-17 / Kategori : Genel Haber

 Iğdır  İli Aralık İlçe Müftülüğü  SODES Kapsamında Proje Hazırladı

Aralık  İlçe Müftülüğü “Şiddet Benim Kaderim Değil” başlığı ile SODES kapsamında proje hazırladı ve projenin hayata geçirilmesi için projeye start programı düzenledi.

İl Müftüsü Cüneyt Kulaz,  programa katılarak, projeyi hazırlayan Aralık İlçe Müftülüğü personellerine ve projenin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli’ ye teşekkür etti.
İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, konuşmasında, “İslam’ın hoşgörüsü ile hayatımızı güzelleştirdikçe, zihinlerde ve fiillerde şiddet kavramının yeri kalmayacaktır.
Projenin hayata geçirilmesiyle bir insana doğruyu yaşatabilmenin mutluluğu sınırsızdır. Ulaşamadığımız insanların yapabilecekleri yanlışların da vicdani sorumluluğunu taşımalıyız.
Proje ile birey ve toplum bilinçli hale getirilerek bireysel ve toplumsal alanda huzurlu bir hayatın yaşanması arzu edilmektedir.” dedi.
Kur’an ve Sünnete göre aile hayatına verilen önemi anlatan Müftü  Cüneyt Kulaz, programa katılan din görevlilerine de projeye destek vermelerini tavsiye etti.
Müftü  Cüneyt Kulaz, konuşmasının sonunda tekrar İlçe Kaymakamına, İlçe Müftüsüne, Projeyi hazırlayan İlçe Vaizi Fazıl Saraç’ a ve arkadaşlarına teşekkür ederek, “Şiddet Benim Kaderim Değil”  projesinin hayata geçirilmesi için start verdi.
Programa  Din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.