Fen Lisesinden İş Adamlarına ve Baş Konsolosa Plaket

Tarih : 2012-02-17 / Kategori : Genel Haber

Fen Lisesinden İş Adamlarına ve Baş Konsolosa Plaket

Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesi Müdürlüğü okullarına katkı sağlayan Azarbaycan  Kars Baş konsolosu Ayhan Süleymanoğlu ve İş Adamları Caferali Taşbağ ile İshak Yaycılıya plaket verdi.

Okul Müdürü odasında gerçekleşen törende konuşan Okul Müdürü Tuna Ok, “Okulumuz Iğdır’ın eniyi okullarından biridir. Okulumuzda eğitimde kaliteyi yakalamak, çocuklarımızı üniversiteye hazırlamak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Okulumuza her türlü desteği veren, eğitimde kalitenin artması için maddi ve manevi destekte bulunan başta Azarbaycan Kars Baş konsolosu Ayhan Süleymanoğlu, ve İş Adamları Caferali Taşbağ ile İshak Yaycılı’ya teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada gereken yardımları yapacaklarına inanıyoruz. Azerbaycan Kars Baş konsolosu Ayhan Süleymanoğlu, Okulumuza bir piyano hediye etmiştir. İş adamı İsak Yaycılı çıkarmış olduğumuz derginin ilk basımına katkı sağlamıştır. Bir diğer iş adamımız Caferali Taşbağ ise Okulumuzun Cemre isimli ikinci dergi basımını gerçekleştirmiş ve Okulumuzun kütüphanesini yaptırmıştır.“ dedi.
Azerbaycan Kars Baş konsolosu Ayhan Süleymanoğlu, Adına plaketi alan Azarbaycan Kars başkonsolosluğuna bağlı Iğdır il temsilcisi Rafik Rüstemoğlu’da “Sayın baş konsolosumuzun selamlarını getirdim, yoğun işlerinden dolayı katılamadılar. Liderimiz Haydar Aliyev’in adını taşıyan Haydar Aliyev Fen Lisesinin başarılı olması için canla başla çalışan idareci ve öğretmenleri kutluyorum.“ dedi.
İş Adamları ise “Herzaman Eğitime destek veriyoruz.  Bu desteklerimiz devam edecektir.” dediler.
Plaketleri Okul Müdürü Tuna Ok, Müdür  Baş Yardımcısı Yakup Anuk ve Müdür Yardımcısı Türkan Aras tarafından verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.