Iğdır Emniyet Müdürlüğü Tarafından Huzur Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2012-02-18 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Tarafından Huzur Toplantısı Yapıldı

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, 2012 Yılı Şubat Ayı 3.cü ‘Huzur Toplantısını’  Iğdır’ın Atatürk Mahallesinde  yaptı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, ‘Huzur Toplantısında’ Iğdır’ın Atatürk Mahallesinde Iğdır Emniyet Müdür Yardımcısı Hayati Özdemir, Asayiş Müdürü Ahmet Mitat Özkan, Trafik Şube Müdürü Metin Yıldız, Toplum Destekli Polislik büro amiri Kürşat Özkayacan, Kurum müdürleri, Okul Müdürleri ve vatandaşlarla, bir araya geldi.
Bir kafeteryada yapılan toplantıya katılan Iğdır Emniyet Müdür Yardımcısı Hayati Özdemir, vatandaşların sorunlarını çözmek için bu toplantıları sık sık yapacaklarını belirtti.
Atatürk Mahallesi Muhtarı Mahallenin genel sorunları olarak, Su, Çöp konteynırının yetersiz olması, Tinerci çocukların önüne geçilmesi,  ve metruk evlerin yıkılması konularını ele aldı. Iğdır Emniyet Müdür Yardımcısı Hayati Özdemir, Bahse olan konuları zaman içerisinde çözeceğiz. Bu tür toplantıları artırarak toplantıların genel kararlarını mart ayı sonunda tüm muhtarlarla beraber genel değerlendirme yapılacağını belirtti.
Iğdır Emniyet Asayiş Şube Müdürü Ahmet Mitat Özkan ise “Iğdır Emniyet Müdürlüğü olarak Iğdır genelinde 54 metruk evi tespit ettik. Tespit edilen 10 ev yıkıldı. Geri kalan evlerin yıkılması ile ilgili işlemler devam ettiğini tinerci çocukların ihbarı ve yakalanma sonrası çocuklara sosyal çalışmacılar tarafından eğitimler veriliyor. Aileleriyle görüşüyoruz. Bu gibi durumların önüne geçmek için Ailelere ve Milli Eğitimede büyük görevler düşüyor.” dedi. Toplum Destekli Polislik büro amiri Kürşat Özkayacan, Yapmış olduğumuz toplantılar 14 Mahallede bulunan muhtarlarımızla tüm mahallelerde vatandaşlarla birebir görüşerek yapılacak.
Toplantılar sonunda Valimiz Amir Çiçek’in ve Tüm Kurum Müdürleri ve Amirlerin katılımıyla sorunları çözmek için genel bir toplantı yapacaklarını belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.