Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş Okul Müdürleri ile Genel Toplantı Yaptı

Tarih : 2012-03-08 / Kategori : Genel Haber

Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş Okul Müdürleri ile Genel Toplantı Yaptı

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DİNÇER ATEŞ TOPLANTI SONRASI TUZLUCA KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Müdürümüz Dinçer ATEŞ’in Tuzluca İlçesi programı; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretiyle başladı. Kendisine İl Eğitim Denetmenler Başkanımız Kamuran Vural eşlik etti.
İlk olarak Tuzluca İlçesindeki okul müdürleriyle bir toplantı yapan müdürümüz ; ilköğretim ve ortaöğretimdeki okullaşma oranları , ‘’Okullar Hayat Olsun Projesi’’ ve SBS-LYS sınavlarıyla ilgili başarıyı arttırma konularında görüş alışverişinde bulundu.         Ardından İl Müdürü Dinçer Ateş, Tuzluca Kaymakamı Murat Sarı’yı makamında ziyaret ederek Tuzluca’nın mevcut durumu ve ilçeyi daha iyi bir noktaya taşımak için yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra İlçe Belediye Başbakanlığına geçerek Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan’ı makamında ziyaret etti.  Eğitim camiası olarak Tuzluca ilçemizin sorunlarını çözümü için çalışmalarının devam etiğini ve eğitim ile ilgili desteklerini beklediklerini söylediler. Tuzluca Belediye Başkanı Türkan eğitim ile ilgili çalışmalarda her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.