Iğdır Belediye Başkanı ve Yardımcısı Çiçek Tohumu Ekti

Tarih : 2012-04-07 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediye Başkanı ve Yardımcısı Çiçek Tohumu Ekti

Kenti güzelleştirmek için tüm gücüyle çalıştıklarını belirten Iğdır Belediyesi kurduğu serada, çiçekleri yetiştirmek için tohum dikmeye başladı.

Iğdır Belediye Başkan vekili Hüseyin Malk ile Başkan Yardımcısı Elif Dağgöl; bayanlara yardım ederek 4 ayrı çiçek tohumu diktiler.                Burası bizim evimiz ve evimizi hep birlikte güzelleştirip, görsel açıdan insanların gıpta ile bakacağı bir mekan haline getireceğiz diyen Belediye Başkan Vekili Malk; ”Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yetiştirilen çeşitli cins ve tipteki 40 bin adet çiçek, Halfeli caddesi başta olmak üzere il merkezindeki orta refüjleri ile park ve bahçeleri adeta renk cümbüşüne çevireceğiz. İlkbahar mevsimi gelmesi ile birlikte amacımız, ilimizin güzelliğine güzellik katmaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz çeşitli tip ve cinsteki yazlık ve kışlık çiçeklerle, il merkezini güzelleştirmek için çaba sarf etmekteyiz.” dedi.
Başkan Yardımcısı Dağgöl ise yaptığı açıklamada; ”Kentimiz de bahara ayrı güzellik kazandıran çalışmalar kapsamında, ağaçların bakımı devam ederken; ana arterlerdeki fidan dikimleri, ağaç budama işleri ve çim alanlarda gübreleme işleriyle parklardaki ve ana arterlerdeki budanan ağaçların çapalama ve gübreleme uygulamaları da devam ediyor. Ulaşım ana arterlerinin kesişme noktalarında bulunan kavşaklardaki refüjler de yapılan çiçeklendirme çalışmaları ile güzergâhlar kent estetiğine uygun şık görünüme bürünmüş olacak.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.