Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Tarih : 2012-04-12 / Kategori : Genel Haber

 Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Iğdır Valisi Amir Çiçek Köy ziyaretlerini devam ettiriyor.  Vali Amir Çiçek, Iğdır Merkeze bağlı Çalpala Köyü, Yukarı Çarıkçı, Aşağı Çarıkçı köyleri, Yaycı köyünü ziyaret ederek, vatandaşla sohbet ederek sorunlarını yerinde dinledi.

Köy Muhtarı Ali Aydın, Köylülerin  genel sorun olarak Ebe sorunu, Elektrik sorunu, çöp konteynırları istediler. Vatandaşlar özellikle  Çalpala köylüleri bölgede bulunan kum ocağının çevreye zarar verdiğini bir önlem alınmasını istedi.  Köyde bulunan kadınlar ise boş zamanlarınını değerlendirmek için bir dikiş nakış kursu açılmasını istediler.
Iğdır Valisi Amir Çiçek “köylülerimizin tüm sorunlarını kurum ve daire müdürlerimizle bizzat gelerek yerinde çözmek için buradayız. Sizlerin sorunlarınızı aldık en kısa zamanda çözmeye çalışacağız. Amacımız vatandaşa eniyi hizmeti sunmaktır.“ dedi.
Vali Çiçek, Köy gezilerinde okullarıda ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti, hangi mesleği seçecekleri konusunda sorular sordu.  Öğrenciler genelde Okullarına Bilgisayar ve  Oyun parkı istediler. Vali Çiçek, Bu isteklerini gerçekleştirme sözünü verdi ardından öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.