"Bu Benim Eserim" İlköğretim Okulları Arası Proje Çalışması Erzurumda Yapıldı

Tarih : 2012-04-14 / Kategori : Genel Haber

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DİNÇER ATEŞ; TÜBİTAK İLE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NIN ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ “BU BENİM ESERİM” İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI PROJE ÇALIŞMASININ ERZURUM’ DA YAPILAN BÖLGE SERGİSİNE KATILDI

Milli Eğitim Müdürü Dinçer ATEŞ; Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ortaklaşa Yürüttüğü “Bu Benim Eserim” İlköğretim Okulları Arası Proje Çalışmasının Erzurum’ da Yapılan Bölge Sergisini Gezdi ve Temaslarda Bulundu.
Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Bu Benim Eserim Projesi” kapsamında, Erzurum Bölge Sergisine katılmaya hak kazanan İlimiz, Merkez Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlköğretim Okulu bir proje, Yüzbaşı Abdurrahman Özalp İlköğretim Okulu iki proje, Hüsnü M. Özyeğin İlköğretim Okulu bir proje ve Çakırtaş İlköğretim Okulu bir proje katıldı.                      Milli Eğitim Müdürü Dinçer ATEŞ; ilimizi temsilen beş projeyle katılan ilköğretim okulları öğrencileri ve öğretmenlerine moral ve motivasyon amacı ile Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Bu Benim Eserim” ilköğretim okulları arası proje çalışmasının Erzurum’ da yapılan bölge sergisine katıldı.
“Bu Benim Eserim Projesi” çalışmaları sonucunda sergilenmeye değer 52 proje Erzurum Öğretmen Evi’nde sergilendi. İlimizden bölge sergisine katılan 5 projenin stantlarını tek tek inceleyip öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü ATEŞ; “Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğiyle ilgili bu projeler bizim için çok önemli olup, onların başarıları hepimizi gururlandırmaktadır. Ayrıca öğrenciler sergideki aktif katılımlarıyla bundan sonra yapılacak olan proje çalışmaları için deneyim kazandılar, rehber öğretmenler gözetiminde yapılan bu projeler bilgi ve becerilerinin ürünüdür. Bu çalışmalardan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutluyorum.” dedi.
Milli Eğitim Müdürü ATEŞ, bundan sonra yapılacak olan “Bu Benim Eserim Projesi” ve benzer proje çalışmalarına daha aktif katılımın sağlanması için eğitim camiası olarak öğrenci ve öğretmenlerin yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini söylediler.  Milli Eğitim Müdürü ATEŞ öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Ardından TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr  Mehmet ÇİFTÇİ’yi ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Iğdır ilinin TÜBİTAK’taki başarısının arttırılması hususunda kendisiyle görüş alışverişinde bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası