Tarımsal Krediyle Mergiz Otomotiv Tic. Ltd. Şti.‘den Traktörlerini Alan Iğdırlı Çiftçiler Ziraat Bankasına Teşekkür Ettiler

Tarih : 2012-04-16 / Kategori : Genel Haber

Tarımsal Krediyle Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti.‘den Traktörlerini Alan Iğdırlı Çiftçiler Ziraat Bankasına Teşekkür Ettiler

Iğdırlı çiftçiler Ziraat Bankası Iğdır Şubesinin verdiği tarımsal krediyle Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti.’den traktör sahibi oldular.

Traktörlerini alan çiftçiler Ziraat Bankası Iğdır Şubesini ziyaret ederek teşekkür edip memnuniyetlerini dile getirdiler.  Çiftçi dostu Ziraat bankası Iğdır şubesi müdürü ve çalışanları ile Tarımsal Krediyle Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti.’ne teşekkür ettiklerini belirten çiftçilerden Fahrettin Koçkıran, memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi;  “Ziraat bankasının verdiği krediler sayesinde traktör sahibi oldum.  Bu zamanda çiftçi olarak traktör sahibi olmak çok zor.  Bu kredilerden Çifçileri bilgilendiren ve haber veren Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti.  Genel Müdürü Nizamettin Taşbağ oldu. Ziraat bankasına şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.    
Ziraat Bankası Iğdır Şube Müdürü Yusuf Yüksel Kurnaz, “Ziraat Bankası her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirtti.  Iğdır Şubesi kendi interlandı da bulunan çiftçilerine verilen tarımsal faaliyetlerine yönelik kredi kullandırımı yapılarak çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Özellikle çiftçilerimizden gelen traktör kredi taleplerini en hızlı şekilde sonuçlandırmaya çalışarak çiftçilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz. Traktör kredilerinde 35 bin TL.’ye kadar % 50 devlet sübvansiyonu olup, 35 bin TL üzeri limitlerde % 25 sübvanse olarak kullandırım yapılmaktadır. Çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.
Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti.  Genel Müdürü Nizamettin Taşbağ  “New Holland’ın Iğdır arazisine uygun ve teknik donanıma sahip bütün yerli üretim traktörlerini ve yurt dışından getirdiğimiz çeşitleriyle Iğdır Çiftçisinin hizmetine sunmaktayız. Iğdır çiftçisine uygun olan ve  daha az karbon emisyonu sağlayarak çevreye daha duyarlı olan New Holland Turbo Interkoln (Tier-3) serisiyle çifçimizin hizmetinde.  Yenilenen yüzü ve geliştirilen donanımıyla ilk kez Türk çiftçisinin karşısına çıkan New Holland traktörleri, yüksek performans, güçlü donanım, üst seviyede dayanıklılık ve uygun fiyatlarla çiftçilere sunuyoruz. Özellikle tarla ve taşıma işlerinde pratikliği ve konforlu yapısıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen serilerinden New Holland TT Serisi, yeni nesil çevreci Tier-3 motoru, yenilenen etiket tasarımı ve yeni kaportasıyla yüksek performans ve modern bir görüntü sunuyor” dedi.
Taşbağ: “Firmamız Iğdır çiftçisinin randımanlı işlem yapması için tarım alet ve ekipmanları, yedek parça ve Servis hizmetleri ile  büyük yenilikler yapmış durumdadır… Tüm çiftçilerimize bol kazanç dilerim.” dedi…  
Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti. Satış ve Pazarlama  Müdür Hakan Demir, “Iğdır’da birçok çiftçimizin banka kredisinden haberi yoktu. Biz firma olarak Merkez ilçe ve köylerimize giderek çiftçimizi haberdar ettik.
Firma olarak Ziraat Bankasının tarımsal kredi uygulamasını bölge açısından çok olumlu buluyoruz” dedi.
Traktörleriyle Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti.  önüne gelen çiftçiler, Ziraat Bankası Iğdır Şube Müdürü Yusuf Yüksel Kurnaz, banka çalışanları, Mergiz Otomotiv  Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Nizamettin Taşbağ, Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Demir ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası