Vali Amir Çiçek’ten Annelere Sertifika

Tarih : 2012-04-16 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek’ten Annelere Sertifika

Vali Amir Çiçek, Karakoyunlu Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, tarafından  Karakoyunlu ilçesi Halk Eğitim merkezinin açmış olduğu  Okuma ve Yazma kursuna gelen 21 Bayana sertifika vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kursiyerlerin kendi yazdıkları metinleri kürsüden okumalarının ardından Vali Çiçek’ te bir konuşma yaparak, faaliyetin yararlı olduğunu ifade ederek yasalaşan (4+4+4) eğitim sisteminden bahsetti.  
Vali Çiçek, ”Okumanın yaşı yoktur. Yeterki sizler okuyun, bizler her türlü desteği sağlayacağız. Okumak kadar güzel bir duygu yoktur. İnsanın kendi yazdığı bir mektubu ilk kez okumanın duygusu anlatmakla bitmez. Ne kadar da yaşları 80 olsada okula gidememenin acısını şimdi okuma ve yazma öğrenerek okumanın ve  okulun sevincini şimdi yaşıyorlar.” dedi.
Okuma ve Yazma kursuna gelen 30 - 80 yaş arası bayan Kursiyerler, düzenlenen kurs sayesinde büyük bir eksikliğin giderildiğini, toplum içerisinde kendilerine olan güvenlerinin arttığını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Vali Amir ÇİÇEK, İlçemiz Atatürk parkına giderek ilçe halkıyla sohbet ettiler.
Karakoyunlu İlçesini gezen Vali Amir Çiçek, Yeşillik, Temizlik  bakımında ve güzellik bakımından çok güzel bir ilçe olduğunu belirterek “bu ilçenin kıymetini bilin” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası