MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN'ın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Tarih : 2012-04-17 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN'ın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Bütün güzel değerleri bünyesinde barındıran dinimiz İslam'ın peygamberi Hz. Muhammed'in asırlar önce bizlere sunduğu kutsal değerler maneviyatımızı günümüzde de güçlendirmemiz için önemli bir kaynak, hayatımızı yönlendirmemiz için bir pusula ve ilişkilerimizi yönlendirmemiz için bir rehberdir. "Müminlerin iman bakımından en olgunu, ahlâkça en güzel olanıdır." ifadelerini barındıran hadis-i şeriften de anlaşılacağı gibi peygamberimiz bizlere asırlar öncesinden iyi insan olmanın rotasını mükemmel bir şekilde çizmiştir.

İşte, bu güzel ahlak çerçevesinde din ile ilgili konuların siyasete karıştırılmamasının da önemi vurgulamak ister, dinimize bağlılığın vatanımıza sevgimizle sentezlenmesinin hem İslam alemi hem de Türk milleti için en iyi yol olduğunu vurgulamak isteriz.
Karmaşanın ve karışıklığın hayırlara vesile olmayacağının farkına varmış olarak, İslam dünyasına ilkeleriyle huzuru sunan Hz. Muhammed'den sonra, özellikle günümüzde yaşanan gelişmelerin bir an önce bitmesini diliyor, İslam aleminin huzur ve esenlik içerisinde yaşamasını arzu ediyoruz.  Peygamberimizin dünyamızı şereflendirmesinin 1441. yılında, efendimiz Hz. Muhammed'in asırlar önce bizlere sunduğu hoşgörü, barış, kardeşlik, adalet, iyi niyet, güzel ahlak gibi değerleri ve dünyaya gelişini anmak kadar anlamanın da son derece önemli bir konu olduğunu belirterek ülkemizin, İslam aleminin ve Türk dünyasının Kutlu Doğum Haftasını kutlarız.              Dr. Sinan OĞAN
MHP Iğdır Milletvekili

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.