Polis Eşleri Kermes Açtı

Tarih : 2012-04-18 / Kategori : Genel Haber

Polis Eşleri Kermes Açtı

Türk polis teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Iğdır Şubesi'nce kermes düzenlendi.

Anatolia düğün salonda, Iğdır Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek, İl Emniyet Müdürü  Selçuk Kızılay'ın eşi Reyhan Kızılay  ile protokol üyelerinin eşleri  ve çok sayıda polis eşleri ve
vatandaş eşleri  katıldı.     Kermesin açılışında, konuşan  Iğdır valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek, “Polis eşleri tarafından hazırlanan kermese hoş geldiniz, fedakarca can güvenliğimiz için çalışan polislerimiz güvenlik güçlerimize minnettarız." dedi.
İl Emniyet Müdürü  Selçuk Kızılayın'ın eşi Reyhan Kızılay'da, emniyet teşkilatı içerisindeki ihtiyaç sahibi ailelerin üniversiteye giden öğrencilerine burs verdiklerini söyledi.
Iğdır  şubesi olarak, üniversiteye giden  öğrencilere burs sağlamak ihtiyacı olan polislere yardımcı olmak amacıyla  kermes düzenlediklerini belirtti  Kızılay, kermesin aynı zamanda emniyet mensupları arasındaki dayanışmanın da güzel bir örneği olduğunu söyledi. Müzik topluluğu da gösteri sundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası