Ak Parti İl Kongresi Yapıldı

Tarih : 2012-04-23 / Kategori : Genel Haber

Ak Parti İl Kongresi Yapıldı

TÜRKİYE AVRUPA BİRLİĞİ  BAKANI EGEMEN BAĞIŞ,ERMENİLER İŞGAL ETTİĞİ AZERBAYCAN TOPRAKLARINDAN ÇEKİLSİN BOLLUĞA KAVUŞSUN"DEDİ.

Iğdır'da yapılan Ak parti 4. Olağan kongresinde konuşan Türkiye Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Ermenistan'a Eurovision'dan çekilmek yerine Karabağ'dan çekilmeyi önerdi.  Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ermenistan'ın Azerbaycan'da yapılacak Eurovision şarkı yarışmasından çekileceğine , Karabağ'dan çekilip bolluğa kavuşsun " dedi.
Bakan Bağış, Bugün Azerbaycan'ın toprakları işgal altındadır Ermeniler ise çekilmiyorlar. Ülklerinin ekonomisi sıkıntıda. 4 milyonluk nüfus 2 milyona inmiştir. Açlık çekiliyor. Çekil topraklardan sınır kapılarını açalım  bolluğa kavuş Ermeniler zenginleşsin.Ermenistan sınırından sesleniyorum, bu gidişle bir yere varılmaz. Asıl olan yarışmadan çekilmek değil işgal ettiğin topraklardan çekilmendir.Azerbaycan'la sınırsınız dost olun.Hukukunuz gelişsin Yalan iftiralarla Türkiye'ye yalan tarihi iftiralar atmaktan vazgeçin vakit kaybetmeyin Topraklardan çekil huzura kavuşun. Komşularınızla dost olun  zenginleşin Biz Ermenistan'ın zenginleşmesinden sınır kapılarının açılmasından ticaretin gelişmesinden yanayız. İnşallah buradan Ermenistan sınırından Ermeniler bu çağırımıza uyar kulak verir." şeklinde konuştu.  Daha sonra terör örgütüne de seslenen Bakan Bağış, artık itibarınız
sıfır oldu. Kaçacak yer bulamıyorsunuz başbakanımız dediği gibi gelin silahları bırakın.BDP li vekillerede sesleniyorum  doktor dövmekle dershane basmakla taramakla bir yere varılmaz gelin terör örgütüyle aranıza bir set çekin mecliste sorunları çözelim "dedi.
Ağrı dağının turizme açılması gerektiğini vurgulayan Bakan Bağış, Haziran ayında sayın başbakanımızla Iğdır havaalanını açmaya geleceğiz. Buradan Iğdırlara sesleniyorum belediye başkanlığını kazanma sözü veriyor musunuz dedi. Salondan 3 kere evet sesi yükselince "unutmayın söz vermek yerine getirmektir. Sözünüzde duracaksınız "şeklinde konuştu. Daha sonra teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı  Fikri Işık, kongreye tek aday olarak giren il başkanı Mustafa Buluş , Ak partinin icraatlarını yaptıklarını anlattı.  Daha sonra seçime geçildi Mustafa Buluş yeniden il başkanı seçildi. Bakan bağış valiliği ziyaret ederek Iğdır valisi Amir Çiçek'ten brifing aldı.
Ardından Antolya düğün salonunda sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile bir araya geldi.

Facebook Beğenenler

  1. Göksel Adar 2012-04-25 08:25:19

    Sayın Ali Varol ve sayın Murat Parim Hayırlı olsun.<br /><br />Ama<br /><br />Na gerek vardı.

  2. Ahmet Güneş 2012-04-28 11:34:03

    CABBAR BEY, Arkadaşım Cafer Aras'ın bu yazıya yönelik yorumu niye uçurtma oldu? Yoksa baskı mı geldi? Ya da cesaretiniz mi buharlaştı? Siz ki, tarihe mal olmuş bir gazeteye sahipsiniz.. bundan ötürü ülke gerçeklerini dile getirenlere saygı duyacağınıza, nedense dağları saran korkulara esir oldunuz. Yakışmadı Cabbar Bey yakışmadı!..<br /> Türkiye'yi yeni nesillere kanatları yolunmuş bir zavallı ülke olarak teslim etmeye kimsenin hakkı yotur. Unutmayınız ki, bu gidişatın son adresi orasıdır. şakşaklı ve de abartılı toplantılara asla kanmayınız. Türkiye süslü vitrini olan, ancak depoları boş bir işletme gibidir. En ufak bir sarsıntı ile fukara halkın ödeyeceği fatura çok ağır olacaktır çok... Korkusuz günler ve de cesur gazetecilik dilerim. <br />AHMET GÜNEŞ

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.