23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aralık İlçesinde Kutlandı

Tarih : 2012-04-24 / Kategori : Genel Haber

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aralık İlçesinde Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92. yıl dönümü Atatürk anıtına çelenk  konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla tören başladı.  

Törene Aralık Kaymakamı Mehmet Fatih ÇİÇEKLİ, Aralık Belediye Başkanı Hanım TURAN, Garnizon Komutanı Yarbay Mehmet SİVCAN, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif SARI ile ilçe şube başkanları ve siyasi parti ilçe temsilcileri katıldı.
Kaymakamlık makamını günün anlam ve önemini temsilen Atatürk İlköğretim Okulu 6/A sınıfı öğrencilerinden  Ebru ÖZDEMİR temsil etti. Bir süreliğine Kaymakamlık görevini yürüten Ebru ÖZDEMİR  İlçe Milli Eğitim Müdürünü arayarak okullar hakkında genel bilgi aldı.
23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proğrama Kaymakam ÇİÇEKLİ, protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaymakam  ve protokol üyelerinin, öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayan proğram okulların hazırlamış olduğu gösterilerle devam etti.
Okulların hazırlamış olduğu gösterileri ilgiyle izleyen Kaymakam  Çiçekli ve protokol üyeleri  öğrencilerle foğraf çektirdi. 23 Nisan kutlama proğramı geçit töreniyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.