Erzurum İlinde Tubitak Bölge Koordinatörleri Tarafından Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2012-05-25 / Kategori : Genel Haber

Erzurum İlinde Tubitak Bölge Koordinatörleri Tarafından Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

TUBİTAK Bölge Koordinatörleri tarafından Erzurum ili Atatürk Üniversitesinde bilgilendirme toplantısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KÜFREVİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Bölge Koordinatörleri tarafından yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KÜFREVİOĞLU, TUBİTAK Bölge Koordinatörü Mehmet ÇİFTÇİ, Atatürk Üniversitesi Proje Geliştirme Birimi ve 9 il Milli Eğitim Müdürü katıldı. Erzurum’da gerçekleştirilen toplantıya ilimizi temsilen katılan Milli Eğitim Müdürü Dinçer ATEŞ, toplantıda ‘Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışması’ değerlendirildiğini, önümüzdeki yıl yapılacak olan çalışmalar ve hedeflerin konuşulduğunu kaydetti.
ATEŞ; “Iğdır ili olarak önümüzdeki yıl yapılacak olan TUBİTAK proje yarışmasına daha iddialı bir şekilde katılacağımızı belirttik. Yapılan toplantı çok verimli geçti ve bunun sonucunu önümüzdeki yılların proje başvurularında göreceğiz.
Projeler öğrencilerin planlı düşünmelerini, yaratıcılıklarını ortaya koymalarını ve sosyalleşmelerini sağlayan çalışmalardır. Bunu bizzat proje yapan ve öğrencilerdeki değişikliği gözlemleyen biri olarak söylüyorum.
Bundan dolayı önümüzdeki yıl tüm okullarımızın her branştan başvuru yapmalarını sağlamak için gerekeni yapacağız” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.