Milli Eğitim Müdürü ve Ekibi Proje Kapsamında Gittikleri Fransa'dan Döndüler

Tarih : 2012-11-27 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü ve Ekibi Proje Kapsamında Gittikleri Fransa'dan Döndüler

    İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kabul edilen Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi kapsamında Fransa’nın Bordeaux şehrinde düzenlenen proje etkinliklerine katılan Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, ARGE Sorumlusu Abdulselam Taluk ve İngilizce öğretmeni Ayşe Aksoy çalışmalarını bitirerek Iğdır’a döndüler.
     Milli Eğitim Müdürü Ateş yaptığı açıklamada: “Proje ile ilgili organizasyonları görme ve buralarda düzenlenen workshoplara katılma imkânımız oldu. Belli alanlarda Fransa’daki kamu hizmetlerini ve sivil toplumun sosyal organizasyonlardaki aktivitelerini yerinde görme şansını bulduk. Özellikle Hayat Boyu Eğitim ve Mesleki Eğitim konularında faydalanabileceğimiz görüş alışverişleri yaptık. 
    Bizler ve kurumumuz açısından ilerleyen zamanda kullanabileceğimiz çok önemli izlenimler ve bilgiler edindik.
    Tabi muhataplarımız da aynı şekilde bizim görüşlerimizden ve ülkemizdeki işleyişten faydalandılar.  Bu projemiz iki yıl boyunca, Almanya, Fransa ve Polonya’ya hareketliliklerimizle devam edecek, ayrıca 2014 Şubatında bu ülkelerdeki paydaşlarımızı da burada misafir edeceğiz.
    Tüm bu ulusal ve uluslararası projelerle Iğdır’da eğitim kalitesinin artması ve bu konuda Iğdır’ımızın ufkunun açılmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası