Bayan Pek, Kurum Amirlerinin Eşleri ile Bir Araya Geldi

Tarih : 2012-11-30 / Kategori : Genel Haber

Bayan Pek, Kurum Amirlerinin Eşleri ile Bir Araya Geldi

    Iğdır Valisi Ahmet Pek'in eşi Ayfer Pek; vali yardımcılarının, kaymakamların ve kurum müdürlerinin eşleri ile bir araya geldi.
    Iğdır Polisevi'nde yapılan toplantıda konuşma yapan Ayfer Pek, bayanlar arası dayanışma ve kaynaşmayı daha üst seviyelere taşımak ve sosyal sorumluluk bilincini artırmak amacıyla böyle bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.
    Pek, "Belki aramızda aynı ilde görev yapıp da birbirini tanımayan arkadaşlarımız var. Bugün hem tanışmış olacağız hem de toplum için yararlı olabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunacağız" dedi.
    İnsanların birbirlerini severek, birlik ve dayanışma içerisinde yaşaması gerektiğini ifade eden Pek, "Sevginin bulunduğu bir ortamda hiçbir kötülük barınamaz. Burada bulunan bayanlarımızın hemen hemen hepsi 'anne' olmalarından dolayı gelecek nesil sizlerin elinde şekil bulacak. Bu nedenle içinizdeki insan sevgisini yaşatmanız ve bunu çocuklarınıza aktarabilmeniz çok önemlidir.
    Bu düşüncelerle sizlere, birlik ve beraberlik noktasında ilimize faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
    Muharrem ayı nedeniyle Kerbela Şehitlerini rahmetle anan Pek, "Bilindiği üzere Hz. Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin'in ve çoğu Ehl-i Beyt mensubu 70'den fazla insanın Kerbela'da şehit edilmesi, bütün Müslümanlar için büyük bir acıdır.
    Bu konuda bizlere düşen önemli görevlerden biri de böyle üzücü olaylardan dersler çıkarmak, birlik ve beraberliğimizi sarsacak her türlü olumsuz tutum ve davranışlardan kaçınmaktır" diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası