Büro Memur Sen’den SGK Müdür Yardımcısına Veda Yemeği

Tarih : 2012-11-30 / Kategori : Genel Haber

Büro Memur Sen’den SGK Müdür Yardımcısına Veda Yemeği

    SGK il Müdürlüğünde Müdür yardımcısı olarak görevini sürdüren Garip Karatay’ın tayininin Diyarbakıra çıkmasından dolayı Iğdır Büro Memur-Sen İl Başkalığı tarafından SGK İl Müdürlüğüne, çalışanlarına ve üyelerine Nostalji Cafede yemek verildi.
    Büro memur-sen’in   çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Büro memur-Sen Iğdır İl Başkanı Erkan Nargün, bir konuşma yaptı. Nargün, yaptığı konuşmada; Her geçen gün büyüyen ve üyelerini daimi destekleyen Büro memur-Sen üyesi olmanın ayrıcalıklı olduğunu ve Sendikalarına üye olmak isteyen herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da ifade etti.   
    Nargün, “yemeğimizin asıl amacı SGK il Müdürlüğünde Müdür yardımcısı olarak görevini sürdüren Garip Karatay’ın  tayininin Diyarbakır’a çıkmasından dolayı yemek vermek istedik.
    Bunun yanısıra bu yemekte üyelerimizin sorunlarını dinlemek hep bir araya gelerek üyeler arasında kaynaşmayı sağlamaktır.” diye konuştu. Daha sonra hoş sohbet eşliğinde yemek yenildi.
    Iğdır’ın gözde mekanlarından biri olan Nostalji Cafede verilen yemeğe, Büro memur-Sen Iğdır İl Başkanı Erkan Nargün, SGK İl Müdürü Asım Göveren, SGK İl Müdür Yardımcısı Garip Karatay, SGK Çalışanları, Büro Memur Sen üyeleri katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası