MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Makamında Şehit Ailelerini Ağırladı

Tarih : 2012-12-05 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Makamında Şehit Ailelerini Ağırladı

    Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa YORULMAZ ve dernek üyeleri ziyaret etti. Şehit aileleri MHP Iğdır Milletvekili OĞAN ve MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU ile sohbet ettiler ve sorunları hakkında fikir alış verişi yaptılar.
    Aynı zamanda TÜRKSAM – Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Analizler Merkezi’nin de başkanlığını yürütmekte olan Dr. Sinan OĞAN hazırladıkları şehit ve gazi yakınlarına verilen hakların dünyadaki örneklerini inceleyen ve ülkemizdeki şehit yakınlarıyla gazilerin haklarının iyileştirilmesi için öneriler sunan rapor hakkında konuştu.
    Şehit yakınları, Dr. OĞAN, Osmaniye Milletvekili TÜRKOĞLU ile sohbetlerinde kendilerine verilen hakların yeterli olmadığından söz etti. MHP’li iki milletvekili de yetkililerle ve bu konuyla ilgili bakanla görüşeceklerini, bu konuda kendilerinin de önerilerini beklediklerini belirttiler.
    Zonguldaklı şehit yakınları ayrıca Sinan OĞAN’a çalışmalarından ötürü bir plaket verdi, OĞAN’a şehit ailelerinin durumu dile getirdiği için teşekkür etti ve iki milletvekili ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası