İl Kültür Müdürü Osman Engindeniz “Serhat illerimizden Iğdır Keşfedilmeyi Bekliyor”

Tarih : 2014-01-17 / Kategori : Kültür & Sanat

İl Kültür Müdürü Osman Engindeniz “Serhat illerimizden Iğdır Keşfedilmeyi Bekliyor”

    Kültür ve Turizm il Müdürü Osman Engindeniz, “30 Ocak - 2 Şubat 2014 Tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat ) Fuarı düzenlenecektir.” dedi.
    Engindeniz, “Bizlerde Iğdır’ın tanıtımı için Iğdır Valiliği ve Turizm müdürlüğü olarak EMİTT’te yerimizi alacağız. Burdan Iğdır halkını, iş adamlarımızı bu fuarımıza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
    Engindeniz Fuar programıyla ilgili şunları kaydetti; Sayın Valimiz Ahmet Pek’in Stantımıza teşrifi, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik’in Stant ziyareti, Iğdır Karakoyunlu kafkas ekibinin gösterisi, Kafkas Müzik Şöleni, Davul Zurna eşliğinde halay, Yöresel yemek ikramı, Aşık Feryadinin Stantımıza ziyareti, Latif Ayyıldız Türküleri, Tuna Güvenç’in Stant ziyareti, Cavit Tebrizli’nin stant ziyareti, Büyük sahnede Kafkas kartalının gösterisi, Has Mandıra ve Aytepe ürünlerinin tanıtılması, Yöresel tadımlar, Tanıtıcı yayınların dağıtılması, Iğdır Üniversitesi Tuz Ürünleri sergisi, Titrek bebek ve Karabağ Halı Kilim sergisi, Yöresel kıyafetlerin sergilenmesi ile beraber toplam 4 gün boyunca etkinlikler devam edecektir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası