Iğdır'ın Emit Çıkarması

Tarih : 2014-02-04 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır'ın Emit Çıkarması

          30 Ocak/1 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılan doğu Akdeniz uluslar arası seyahat ve turizm fuarında Iğdır Valiliği adına katılım sağlandı


         18. si düzenlenen  Emitt’de Iğdır tüm farklılıklarıyla göz dolduran bir çıkış yakaladı, tüm medyanın ilgisini çekmeyi başaran Iğdır stantı renkli görsel ve şovlarıyla adeta fuarın gözdesi oldu.
         Iğdır Valisi  Ahmet PEK’in 2 gün boyunca stant da yer alması ilginin daha da artmasına neden oldu. Bir çok ulusal basının Vali Ahmet PEK’le ve Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz ile ropörtaj yaparak  Iğdır ‘ın renkli kültürel mozaiği ile, zengin mutfağı, doğal güzellik ve çeşitliliği ile ilgi ropörtajlar yapıldı.  Iğdır fuarda ilgi çeken iller arasındaydı, tarımsal ürünleri ile el sanatları ve yöresel müzik  Kafkas ve halayı ile ziyaretçilere kültürel bir ziyafet sunan Iğdır her yıl Emitt fuarında çıtasını biraz daha yükseltmeyi başlardı.
        Bu başarıda elbetteki en büyük destek ve katkılarını esirgemeyen Iğdır Valisi  Ahmet PEK‘e şükranlarını sunan  İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz,  “ayrıca bu başarıda emekleri olan kurumlarımıza, Iğdır  İl Özel İdaresine, il milli eğitim müdürlüğüne, tarım gıda ve hayvancılık müdürlüğüne, organize sanayi müdürlüğüne, Iğdır üniversitesine, sanayi ve ticaret odası başkanlığına, iş adamlarımızdan Sevim MADAK, Cemal ARCI, H. Cabbar BAŞTEMUR, Hasan ARAS, İshak YAYCILI, Ziya YİĞİT  ve  MOVSAN‘a  katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz” dedi.
         Sonuç olarak; Iğdır Valiliği olarak aldığımız standın  2015 de bu ölçülerle bize yetemeyeceğini, stant alanımızı 2 katına çıkartmak gerektiğini ve bu da bizim her yıl biraz daha büyüdüğümüzü ve daha fazla ilgi gördüğümüzü göstergesi olduğu belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası