Yılın Hemşiresi Emine Öztürk seçildi!

Tarih : 2014-05-23 / Kategori : Sağlık

Yılın Hemşiresi Emine Öztürk seçildi!

                 Bilindiği üzere, Hemşireler ve Ebeler Günü” dolayısıyla Sağlık Bakanlığımızca her yıl 81 ili temsilen yılın ebe ve hemşireleri seçilir.

                “Ebeler ve Hemşireler Günü” için bu yıl Ankara 'da düzenlenen törene; İl Sağlık Müdürlüğümüzce ilimizi temsil etmek üzere önerilen Hemşire Emine ÖZTÜRK’de katılarak ödül ve plaketini Sağlık Bakan Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’ nun elinden aldı. 2002 de göreve başlayan Emine ÖZTÜRK aslen Aydınlı olup, yine bir sağlık çalışanıyla evli ve 2 çocuk annesidir.

                 12 yıldır Iğdır Devlet Hastanesi Acil ve Diyaliz servislerinde görev yapan hemşire Öztürk, çalışma azmi ve güler yüzüyle hastaların ve çalışma arkadaşlarının sevgisini kazanmıştır.

                 Ankara’da gerçekleştirilen etkinliklerin ardından görevinin başına dönen yılın hemşiresi, İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL’u makamında ziyaret ederek onurunu paylaştı. Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL’ da ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek; “İlimizi temsilen seçilmenizde, şüphesiz ki sağlık hizmetlerimizin sunumunda, hakkaniyetle, hoşgörü ve insan sevgisiyle göstermiş olduğunuz gayret etkin olmuştur.

              Zaten Hemşirelik mecburen değil, ancak sevilerek yapılabilecek bir meslektir. Bu yüzden; bilginiz, tecrübeniz, iyi niyetiniz ve samimiyetinizle sunduğunuz hizmetlerin hasta ve yakınları tarafından algısı da yine müspet olacaktır. Bu vesile ile şahsınızda sizi ve sağlığımızı emanet ettiğimiz tüm ebe ve hemşirelerimizin anlamlı gününü kutlar, benimsemiş olduğunuz meslek etiği ile çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. IĞDR 2014-06-04 07:25:06

    emrah benım adım aksama kadar yatan ve kendı gozumuzle gordugumuz uzere ancak saglık bakanlıgı lafa geldıgının farkındamı acaba sayın saglık bakanım sız once denetımlerı ajrtırın bakan o zaman yılın hemsıresını cok ararsınız vallah yazık bızlere

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası