Bebek Beslenmesi

Tarih : 2014-07-01 / Kategori : Sağlık

Bebek Beslenmesi

             İlimizdeki gebe, bebek izlem ve değerlendirmelerinin kalitesini artırmak anlamında Aile Hekimleri, Aile Sağlığı Elemanları ve Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarına; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalı Çocuk Hast.Uzm. Prof. Dr. Raşit VURAL YAĞCI ve Kadın Doğum Uzm.Op.Dr.Abdulhamit Bozyiğit tarafından eğitim düzenlendi.

              Eğitimde açılış konuşmasını Halk Sağlığı Müdürü Dr.Timur YUSUFOĞLU yaptı. Halk Sağlığı Müdürü Dr.Timur YUSUFOĞLU konuşmasında, anne ve bebek ölüm oranlarının toplumun gelişmişlik seviyesini yansıtan önemli parametler olduğunu ve bu konuda halk sağlığı müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm sağlık çalışanlarına önemli görevlerin düştüğünü belirtti.

            Toplantıda sağlık çalışanlarına, gebe ve bebek izlem hakkında afiş, broşür, bilgi notu dağıtıldı.

Facebook Beğenenler

  1. Babeq Xurremi 2014-07-01 15:37:18

    Bugune kadar aile sağlığı merkezlerine "bilmem kaç metre kare bir oda ayarlayıp birkaç bebek resmi asın, bir koltukla bir alt değiştirme masası koyun, sizi BEBEK DOSTU ASM yapacağız" diyen Iğdır Halk Sağlığı Müdürlüğünün bu olaya hangi akla hizmet alet olduğu, tüm personelin katılımını sağlamaya çalıştığı ve Iğdır İl Sağlık Müdürlüğünün bu duruma nasıl göz yumduğunu merak ediyorum. Ülke genelinde bebek maması üreticilerinden tek bir kalem dahi alan birçok hastanenin "bebek dostu hastane" olma özelliği iptal edilirken, bir porsiyon yemeğe sağlık personelinin bu şekilde yönlendirilmesi doğrusu çok trajikomik.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası