Trabzonspor Iğdır'da Bekleniyor

Tarih : 2014-09-24 / Kategori : Eğitim

Trabzonspor Iğdır'da Bekleniyor

           Trabzonspor'a Iğdır Tuzluca Kelekli Köyü İlköğretim Okulu'ndan mesaj var. Bir kaç gün önce Medya Trabzon'u arayıp sesini duyurmak istediğini söyleyen Seher Kargı, Trabzonspor'dan yardım beklentileri olduğunu belirtti. Biz de Edirneli bir Trabzonspor taraftarı olan Seher Kargı'nın sesine kulak verdik.

 

            Bir polis eşi olan ve iyi bir Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Seher Kargı, Iğdır'ın Tuzluca ilçesindeki Kelekli İlköğretim Okulu'nun virane halinde olduğunu iletti. Trabzonspor'un bu okula yardım ederek okulda           Trabzonspor bayrağını dalgalandırmanın kendisi için gurur verici bir şey olacağını  belirten Seher Kargı, bu sayede Trabzonspor'a olan sempatinin artacağına da vurgu yaparak  Trabzonsporlu yetkililerden yardım talep ediyor.

            Virane halinde olan okul iki derslikli bir ilköğretim okulu. Tek öğretmenin olduğu okulda 20 çocuk zor şartlarda eğitim görüyor. Daha önce Seher Kargı'nın Trabzonspor taraftarlarıyla iletişimi olmuş bu konuda ancak sonuca ulaşan bir çalışma yapılamamış. 

            Okulun ihtiyacları şu şekilde;  öğretmen masası, pano, yazıcı,  demirdöküm soba,  çatı malzemeleri (tümü),  elektrik tesisatı düzenlenecek, 20 çocuğun temel ihtiyaçları, bayrak direkleri ve bayrak, projeksiyon cihazı, kapılar ve pencereler, jeneratör,  kitap ve kırtasiye malzemeleri, kitaplık ve evrak dolabı.

             Edirneli bir Trabzonspor taraftarı olan Seher Vargı, Trabzonsporlulardan iyi haberler bekliyor. Umarız hem Trabzonspor kulübü hem de Trabzonspor taraftarları konuya gereken alakayı gösterir ve Iğdır'da bordo mavi renklerle boyanmış, bahçesinde Trabzonspor bayrağı dalgalanan bir okul ile Trabzonspor Iğdırlılara ulaşır.   

Yardım talep eden öğretmen Seher Kargı'ya 0506 858 96 26 - 0 506 744 27 89 numaralı telefonlardandan ulaşılabilir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası